חברת טלפון זולה

• הוסף לסימניות
בזק מעלה בעוד פחות מחודש את המחירים,
על איזה חברה טובה וזולה אתם ממליצים?
והבעיה היא שאני צריכה גם תשתית, אז זה רק "הוט"?

• הוסף לסימניות
מה הצרכים שלך?
הייתי שנים בהוט גם טלפון וגם אינטרנט והיה מעולה!!
עברתי למקום ללא תשתית הוט ומטעמי חיסכון עברתי ל012 לצרכים ביתיים היה סביר,
עכשיו לקחתי מהם מרכזיה - הם הרבה יותר זולים אך - זה הפקרת התקשורת לחסדים ורחמים...
כרגע אני בדיון מולם עם הכל לא מסודר עד 01/02/12 אני עוזבת והולכת לשלם יותר אבל היציבות התקשורתית לפעמים שווה את זה.

• הוסף לסימניות
אני צריכה בערך 1000 דק' לנייחים וניידים +תשתית לאינטרנט (מייל)
איזה חברה הכי זולה? וזה דחוף כי אמרו לי שהמחירחם יכולים לעלות בימים הקרובים.
הציעו לי ב013 70 ש"ח שיחות ועוד 57 ש"ח תשתית בזק +מודם, יש משהו יותר זול?
תודה!

• הוסף לסימניות
לנו יש מרכזיה של 012, ואנחנו מאד מרוצים (לבינתיים), והמחירים מאד זולים ביחס לשוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;706957:
לנו יש מרכזיה של 012, ואנחנו מאד מרוצים (לבינתיים), והמחירים מאד זולים ביחס לשוק.

מאד זולים,
אבל כבר חודשיים קרטוע מושלם... ללא יכולת העברת שיחות בין שלוחה לשלוחה (!)
כשהעניינים יסתדרו נראה אם המחיר הזול היה שווה את זה או לא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י profile;706875:
אני צריכה בערך 1000 דק' לנייחים וניידים +תשתית לאינטרנט (מייל)
הציעו לי ב013 70 ש"ח שיחות
תודה!

תברחי!!!
אני לא אוהבת להוציא שם רע אבל אין גרועים מנטויז'ן (אם באמת תרצי פרטים באישי)
התורה חסה על ממונם של ישראל.
וזאת החברה הכי גרועה עם הבטחות סרק ואף פעם המחיר לא יהיה ככה.
אם תרצי יש לי עוד הוכחות מחברי פרוג פה. ומי שנכווה יכול לתת פה תודה.

• הוסף לסימניות
012 בהתחלה היו הרבה קשיים אבל כבר שנים שאנחנו איתם ואיכות הקו השתפרה מאוד.... בדקנו הרבה מול עלויות בחברות אחרות הם הכי זולים.

• הוסף לסימניות
בקשר ל-013- נטוויזן
מנסיון מר איתם, של הבטחות ללא כיסוי- גם לאחר שעזבנו אותם הם המשיכו לגבות מאיתנו תשלומים כשבמפורש ביקשנו להתנתק..ועדיין אנחנו אוכלים אותה..
תזהרי לפני שאת מתחברת..כי א"א להתנתק מהם!

• הוסף לסימניות
אם אני לא צריכה מרכזיה, אז 012 כן טובים?
מישהו מכיר את "הוט"? או אורנג' (יש להם גם טלפון קווי)
ואם מישהו יכול להעלות לכן טלפונים של "הוט" ו-012?
המון תודות!!!

• הוסף לסימניות
יש לנו 012 כבר כמה שנים בלי מרכזיה, ואנחנו מאד מרוצים.
- אם יש בעיה כלשהיא קשה להשיג את התמיכה, אבל ברוך השם, כמעט ואין בעיות.

• הוסף לסימניות
לנו אין מרכזיה ואנחנו ב"ה מאוד מרוצים

• הוסף לסימניות
יש לי הוט לאינטרנט ולטלפון,
כבר כמה שנים. ואני מאד מאד מרוצה!!

• הוסף לסימניות
לי יש תשתית של הוט + קו טלפון
יש לי והיו המון בעיות!!!

• הוסף לסימניות
בקשר לנטוויז'ן אכן שקרנים אבל אצלנו, אחרי מריבות וניוד של המספר לבזק החזירו אותנו עם מליון הבטחות ומחיר טוב ובנתיים זה עובד יפה, יש תקלות אבל לא הרבה והמחיר נשאר כמו שהבטיחו

• הוסף לסימניות
הוט בסדר גמור. כמובן שבזק הכי בטוח אבל חבל על הכסף!!
הוט שרות מצוין. באים בזריזות לתקן ואדיבים.

יש לי טלפון ותשתית ללא ספק.

• הוסף לסימניות
מה הטלפון של הוט ושל -012?
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום קיבלתי ואני משתף יש אמנם שינויים קלים בתעריפים תבדקו מה מתאים לכם,
ניתן לפנות לבזק ולשאול את ממוצע שימוש בחודש ולפעול בהתאם:

שינוי חשוב לבעלי טלפונים נייחים, דמי הקישוריות בוטלו ויש לזה השפעה גם על הצרכן הבודד, עלי ועליך
לפני 7 חודשים בזק הורידו את מחיר דקת שיחה לטלפון נייד לאותו מחיר כמו שיחה לטלפון נייח (אפילו חמישית אגורה פחות)
אין הבדל במחיר כרגע אם מתקשרים לטלפון נייח או נייד, כרגע המחיר לדקת שיחה הוא כ--1.5 אגורות.

מה שאומר שמי שמשלם לפי דקות שיחה עלות של כל 1000 דקות היא כ-15 שקל, בלי התחייבות ובלי שום חבילת דקות.

ומי שיש לו חבילת דקות שיחה בבזק, (לדוגמה 200\500\1000\1500 דקות שיחה)
ייצא לו אותה עלות לבטל את החבילת דקות ולעשות את החבילה ההכי זולה של בזק שהיא 50 דקות שיחה ב-19.0 או 24.9 (הנחה של 5 שקל בשנה הראשונה)

לדוגמא חבילת 1500 דקות ב-48 שקל לחודש, זה ייצא אותו מחיר של 48 שקל אם הוא ידבר 1500 דקות בלי חבילת דקות כזו גדולה וככה הוא לא מתחייב מראש לתשלום על כל הדקות שיחה.

קישור לעמוד בבזק של החבילות דקות:
https://www.bezeq.co.il/internetandphone/phone/phone_tracks/
קישור למחירון דקות בזק:
https://www.bezeq.co.il/internetandphone/phone/rate/private/

הערה חשובה: כל המחירים החדשים הם רק לבעלי עד 3 קווים באותו מנוי בבזק, ברגע שמגיעים ל-3 קווים על מנוי אחד המחירון קופץ ונהיה יקר בצורה דרסטית!!
הערה נוספת: כרגע זה יוצר מצב שהחבילות של טלפון בלבד של הוט לכאורה לא משתלמות בכלל לעומת בזק.

קרדיט: קבוצת טיפים לכלכלה נכונה

שימו לב לנתון המעניין:
תעריף עבור דקת שיחה לרשת נייחת 1.68 אגורות
תעריף עבור דקת שיחה מבזק לסלולארי 1.48 אגורות
לסלולרי יותר זול

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה