דרוש מידע חברת לבנטה

• הוסף לסימניות
חברת לבנטה האם גם לכם הגרביונים מחליפות צבעים ??
איך מגיעים לאתר של החברה עצמה ???

• הוסף לסימניות
אני עברתי לקולנטה כי פשוט נגמר לוונטה בחנויות (וזה זול בעשר שח לגרביון) , אבל גם הם מורידים קצת צבע.
וקצת נקרעים כי הבד לא מספיק גמיש לעומת לוונטה

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על אקסלוסיב
קשה להשיג אבל מחזיק מאד יפה
ונעים

• הוסף לסימניות
אני התחלתי לכבס את הגרביים בנפרד - וזה לא מוריד צבע כבר מס׳ כביסות

• הוסף לסימניות
מנסיון ארוך,,,,,,,
החלפתי לאסאטו- אריזה סגולה, דגם שנקרא עם מחטב קל.
(וזה לא לוחץ למעלה)
את לא צריכה למשוךךךךךךךךךךךך, הלבשת בבוקר וזהו, אין צורך למשל אחרי הליכה להרים- לא נוזל!!!!!

• הוסף לסימניות
מנסיון ארוך,,,,,,,
החלפתי לאסאטו- אריזה סגולה, דגם שנקרא עם מחטב קל.
(וזה לא לוחץ למעלה)
את לא צריכה למשוךךךךךךךךךךךך, הלבשת בבוקר וזהו, אין צורך למשל אחרי הליכה להרים- לא נוזל!!!!!
איפה קונים?

• הוסף לסימניות
אני קניתי של פלמינגו- קלונטה ונקרע אחרי חצי פעם!!
כלומר לבשתי, הלכתי כמה דקות ואני פתאום מגלה רכבת ארוכהההה
המידה הייתה מעולה ולא היה שום סיבה..
אני אחרי הרבה נסיונות קונה רק של חברת פנטי- גרביים עד הבית, מעולה ממש!!

• הוסף לסימניות
אני התחלתי לכבס את הגרביים בנפרד - וזה לא מוריד צבע כבר מס׳ כביסות
אני מכבסת בתוכנית של רבע שעה, בנפרד ללא בגדים נוספים
מייבשת בתוך הבית [לא במייבש]
הצבע נשמר חודשים ארוכים.

• הוסף לסימניות
לי הגרביים של לוונטה הורידו צבע בגלל המלבין כביסה!
התחלתי לכבס רק בכביסה כהה\צבעונית ושלום על ישראל.

• הוסף לסימניות
לי הגרביים של לוונטה הורידו צבע בגלל המלבין כביסה!
התחלתי לכבס רק בכביסה כהה\צבעונית ושלום על ישראל.
בכביסה כהה זה קיבל לי צבע מהבגדים הכההים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה