חברת מדפסות טובה

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה להתייעץ עם מי שמבין בזה, איזו מדפסת טובה ומוצלחת, או יותר נכון, איזו חברה, טובה בתחום המדפסות הביתיות,
אני רוצה מדפסת שיש בה גם פקס ואפשרות סריקה וכל אופציות הצילום, כמו דו צדדי אוטומטי, וכדו'...

תודה!

• הוסף לסימניות
מנסיון, ממש לא ברדר...
אמליץ לך על hp mf127. מכונה מושלמת.

• הוסף לסימניות
יש כמה פרמטרים שצריך לבחון:
1.האם הטונר הוא גם התוף, או שהתוף נפרד [נדמה לי שכה זה בברדר]. הרבה פעמים זה לא מדי מוצלח.
2. עלות השימוש השוטף, כלומר כמה יעלה טונר, ולכמה דפים הוא אמור להספיק? למשל HP יקרים בתחום הזה.
3. מה שראיתי מנסיון, כשהטונר מספיק להרבה מאד דפים למשל 10000, בשלב כלשהו התוף כבר לא משהו והאיכות יורדת. אבל זה יותר במדפסות גדולות מאד.

פקס, סריקה, צילום זה די סטנדרטי. דו צדדי אוטומטי בגודל ביתי ולא משרדי נשמע לי ציפיה מוגזמת, אבל אולי אני לא מכירה את השוק החדש ממש.
יש לי כשנה בערך דגם של SAMSUNG שלא מדי גדול בבית, סריקה, צילום עם אפשרות של הקטנה והגדלה וכיוון צבע, איכות מעולה. אבל יש לי רק שנה.
בכל אופן כדאי לבחון את כל ההיבטים שציינתי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יתכן, לא בדקתי את המכונה הנ"ל.
עצתי לשואל:
בכל דגם שמציעים , כדאי לבחון את המפרט הטכני שלו, מעבר למידע הבסיסי. למשל במדפסות HP אין מגירה לנייר. לי זה מפריע, לאחרים אולי לא. מה הגובה והרוחב אם מתאים לכם מבחינת המיקום, כמה דפים לדקה - אם זה חשוב לכם, איזה פונקציות המדפסת ממלאת לשמל כמו שציינתי לגבי צילום אם יש אפשרו הקטנה/הגדלה או שאולי זה לא נחוץ לכם.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא יודע למה לא בראדר.
אבל לי המליצו על בראדר (2700) עולה יקר בסיבות ה800-900
חיסרון. באנגלית.

• הוסף לסימניות
לנו יש סמסונג לפחות 3 שנים והוא מעולה!

• הוסף לסימניות
מבחינת שירות ותמיכה לאחר הקניה, HP מנצחים בגדול.
יש להם שירות מעולה ותמיכה טלפונית הרבה אחרי שנגמרת תקופת האחריות.
תקחו גם את הנקודה הזאת בחשבון.

• הוסף לסימניות
hp mf127
אבל כתב יד שמדפיסים לא יוצא טוב!
מחליפים דיו עוזר לדפים הראשונים ושוב בעיות!
אז אמרו לי שהזרקת דיו טוב לכתב יד נכון?
מה מומלץ לכתב יד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה