- הוסף לסימניות
ב"ה לא חתמנו.תגידו תודה אלף פעמים שהיא הסכימה לכם
יש חברות שמהרגע שראיתם אותם וחתמתם על מסמך שהם מציגים אותו כ"לא מחייב" וכו'
אתם שותפים ביקצבה איתם למשך 4 שנים גם אם הגשתם הכל לבד!
כמה היא לוקחת?
ב"ה לא חתמנו.תגידו תודה אלף פעמים שהיא הסכימה לכם
יש חברות שמהרגע שראיתם אותם וחתמתם על מסמך שהם מציגים אותו כ"לא מחייב" וכו'
אתם שותפים ביקצבה איתם למשך 4 שנים גם אם הגשתם הכל לבד!
כמה היא לוקחת?
באיזה מחוז מדובר ?קצבת נכות לילד - תלות.
היא טענה שיהיה צריך לשכנע את בט"ל לפרשן את הקריטריונים באופן אחר מהסטנדרט.
בעוד שכשישבנו בוועדה - בקושי אמרנו כמה משפטים, וכבר הם ענו לנו "אל תדאגו, אנחנו נעזור לכם".
זה מה שאמרתי:אבל אמרת שהיית יכולה להסתדר בלעדיה, ואני אמרתי שהיא מתגאה בזה שמי שיכול ללכת לבד היא ממליצה לו ללכת לבד.
רמלהבאיזה מחוז מדובר ?
זה כבר ממש מוזררמלה
ודאי, סיפור מלפני שנתיים.זה כבר ממש מוזר
קיבלתם כבר תשובה?
כל מה שכתבתם הוא רק באופן שנתתם את הקוד של האתר,באזור האישי, בתפריט בצד ימין, ניתן ללחוץ על פרטים אישיים, על "עדכון פרטי התקשרות" ועל "שינוי פרטי התקשרות".
בשלב הראשון יש לעדכן את הדואר האלקטרוני. האפשרויות שיופיעו על המסך הן: "
- אני מאשר/ת שכתובת הדואר האלקטרוני שלי היא: ...",
- "אין לי כתובת דואר אלקטרוני או שאיני מעוניינ/ת להשתמש בה",
- "ברצוני לעדכן את כתובת הדואר האלקטרוני שלי".
לאחר לחיצה על "ברצוני לעדכן..." ניתן להזין כתובת דואר אלקטרוני חדשה. לאחר הזנה יופיע מסך שבו יהיה על המבוטח להקיש קוד אימות שנשלח אליו לדואר האלקטרוני.
לאחר הקשת קוד האימות ניתן לעבור למסך הבא שבו יש להזין את מספר הנייד.
בדומה לשלב הקודם, גם בשלב של הזנת מספר הנייד יופיעו האפשרויות הבאות:
- "אני מאשר/ת שמספר הטלפון הנייד שלי הוא: ...",
- "אין לי טלפון נייד או שאיני מעוניינ/ת להשתמש בה",
- "ברצוני לעדכן את מספר הטלפון הנייד שלי", וגם כאן יהיה צורך להקיש קוד אימות שיישלח למבוטח בהודעת SMS לנייד.
בשלבים הבאים ניתן לעדכן גם את מספר הטלפון הנייח (או לעדכן שאין) ואת הכתובת למכתבים ללא צורך בהקשת קוד אימות.
בשלב האחרון יש ללחוץ על "אישור" כדי לאשר את השינויים או לחלופין על "קודם" כדי לחזור אחורה ולבצע תיקונים במידת הצורך.
מול פקיד, טלפונית.לגבי הקוד הזה, אינני יודע איך מחליפים אותו (אין אפשרות באתר).
תודה !מול פקיד, טלפונית.
ככל הידוע לי אפשר גם לבקש קוד על פי בקשתכם. (ובאותה הזדמנות, מומלץ לעשות קוד אחיד לכל בני המשפחה)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים