דרוש מידע חברת מכונות תפירה: JANOME

• הוסף לסימניות
מי מכיר, מי יודע?

• הוסף לסימניות
חברה מציונת.
טוב לתפירה ביתית
יש לי מכונה שלהם כבר 8 שנים וב"ה רץ בלי בעיות

• הוסף לסימניות
יש לי ינומה 1030. מכונה חביבה מאד מאד.
השאלה העיקרית היא מה רמת התפירה שלך- ז"א לאיזה סוג ביצועים את מצפה מהמכונה.
וכמה את תופרת בחודש.

• הוסף לסימניות
מכונה מצוינת. קלה לתפעול אין סיבוכים. אולי תופרת קצת לאט. יש לי אותה שמונה שנים אבל אני ממש לא תופרת כל היום.

• הוסף לסימניות
מכונה מצוינת. קלה לתפעול אין סיבוכים. אולי תופרת קצת לאט. יש לי אותה שמונה שנים אבל אני ממש לא תופרת כל היום.
יש להם עשרות דגמים, השאלה איזה דגם יש לך, ואיזה דגם מומלץ למתעניינת לקנות.
יש לי את המכונה הזו כבר 8 שנים, יש תקופות שהיא בשימוש מסיבי, ואני מרוצה מאד (יש לי דגם 525S)

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום
תופרת איתה כבר 7 שנים מתאימה לתפירה ביתית

• הוסף לסימניות
אם את קונה כדאי לך להשקיע בדגם החדש שלהם 1040
הטכנאים אומרים שהיא חזקה הרבה יותר, ממש בלי השוואה לקודמות.
ה-1030 לא מספיק מסיבית לדעתי,
בתקופות שתפרנו איתה הרבה, היא נזקקה לתחזוק כל הזמן.

• הוסף לסימניות
חברה מצויינת!
גם המורה שלי לתפירה השתמשה במכונה שלהם. (והיא תפרה המון!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה