באזזר חברת שליחויות, משלוחים לבית (buzzr.biz)מישהו מכיר?
יש דרך לתקשר איתם?
הייתי צריך לקבל מהם משלוח אבל...
כן אבל אין להם מענה בטלפון... ואני ממתין לתשובה שלהם...
במייל?כן אבל אין להם מענה בטלפון... ואני ממתין לתשובה שלהם...
מקפיצה
אולי מישהו יכול לעזור
נשלחה לנו חבילה מחו"ל דרכם
הגיע לנקודה שלא בעיר שלנו ואין לנו דגר להגיע אליה
מה עושים?
האתר לא עובד.
אין טלפון כלום
ואפילו מספר המעקב לא מזוהה באתר שלהם\
פשוט זוועה
במייל ניסנו וכתבו לנו שאין מענה במייל לפרטייםניתן לנסות בצור קשר.
באזזר חברת שליחויות, משלוחים לבית
באזזר, משלוחים בזמן הנוח ללקוח, יצירת קשר שרותי הפצה,מפיצים ישירות מהאינטרנט לבית הלקוח, שרות חוויתי יעיל,זול לבעלי חנויות אונליין ומגדיל את כמות הקונים.buzzr.biz
או במייל
team1#buzzr.biz
באם ניתן עונים בוואטצאפ די מהר.
![]()
העבירו לי את החב' להיכן שרציתי תוך 24 שעות.
באם החב' נשלחה לפני זה דרך חברה אחרת כגון אקסלוט ניתן לשנות יעד גם דרכם.
תשלחו לי הודעה פרטית ואנסה לעזור.במייל ניסנו וכתבו לנו שאין מענה במייל לפרטיים
בצור קשר כותב שלא עובד כרגע- כבר כמה ימים
אין לנו וואטצאפ
אבל אולי מישהו שיש לו יוכל לעזור לנו עם זה?
יתכן והיא נשלחה קוד על ידי חברה אחרת
ננסה לברר תודה
את.ה עובד.ת בחברה?תשלחו לי הודעה פרטית ואנסה לעזור.
זה ממש טוב.באזזר הפצת משלוחים | buzzr
באזזר שליחויות ממציאה מחדש את עולם המשלוחים ללקוחות הפרטיים. מציעה חוויית שירות ייחודית עם יכולת לתאם חלונות פיזור קצרים בשעות הערב ושליטה מלאה. שרות פשוט חווייתי ומשתלםwww.buzzr.biz
שלחו לי שכאן אפשר לשוחח איתם בצ'אט, נראה שזה עובד.
באזזר הפצת משלוחים | buzzr
באזזר שליחויות ממציאה מחדש את עולם המשלוחים ללקוחות הפרטיים. מציעה חוויית שירות ייחודית עם יכולת לתאם חלונות פיזור קצרים בשעות הערב ושליטה מלאה. שרות פשוט חווייתי ומשתלםwww.buzzr.biz
פעם היית צריך לחכות הרבה זמ ןעד לקבלת מענה באתר.זה ממש טוב.
דווקא הם חברה מצוינת לא הייתה לי איתם שום בעיה.
הצ'אט עוזר, רק מחכים המון זמן עד שיתפנה נציג לצ'אט אבל זה בסוף עוזר.
לאאת.ה עובד.ת בחברה?
אשמח לעזור.גם לי יש בעיה עם חבילה שלי.
האתר לא עובד בכללבאזזר הפצת משלוחים | buzzr
מוזר... כי לי זה כן עובד!האתר לא עובד בכלל
צריך להכניס מספר מעקבמוזר... כי לי זה כן עובד!
לא הכי הבנתי אבל אנסה לענות על מה שכן הבנתי.צריך להכניס מספר מעקב
הכנסנו מה שנתנו לנו מהחברה והאתר אומר שזה שגוי ואם אני מנסה לעקוף את זה אז אומר לי שאין פרטים על המשלוח הזה
ניסינו במייל וחזר שאנחנו לא ברשימת התפוצה שלהם אז הם לא מתייחסים למייל
?ואם אני מנסה לעקוף את זה
כנראה המשלוח בחברת שליחויות אחרת או שעדיין לא הגיעה אליהם המשלוח.וחזר שאנחנו לא ברשימת התפוצה שלהם אז הם לא מתייחסים למייל
לאלא הכי הבנתי אבל אנסה לענות על מה שכן הבנתי.
אם כשאתם שמים את מספר מעקב באתר והוא כותב שהמספר שגוי זה אומר שאולי זה לא המספר מעקב?!
מה זה אומר,
?
כנראה המשלוח בחברת שליחויות אחרת או שעדיין לא הגיעה אליהם המשלוח.
לדעתי הכי טוב זה לכתוב לחברה שממנה קניתם את המוצר ולשאול אותם עם איזה חברת שליחויות הם עובדים...
בהצלחה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים