שאלה חברת ניקיון לדירה אחרי שיפוץ

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לחברת ניקיון לדירה אחרי שיפוץ.
בבני ברק.
מישהו מנוסה ואחראי.
(שמעתי על כאלה שנהרס להם הריצוף. איך אפשר לוודא שזה לא יקרה?)

אם יש לכם המלצה מנסיון נשמח לשמוע.
תודה!

• הוסף לסימניות
אנחנו חיפשנו במדרג ולקחנו את אנדריי
היינו מאוד מרוצים ממנו
הוא עבד טוב ויסודי והשאיר לנו דירה מצוחצחת
המלצנו עליו כבר לכמה חברים וכולם מאוד נהנו ממנו

• הוסף לסימניות
היינו מאוד מרוצים ממנו
כמה עולה כזה דבר?

• הוסף לסימניות
היינו מאוד מרוצים ממנו
יש לך מספר שלו?
במדרג נראה שהוא לא עובד כבר

• הוסף לסימניות
@babarbara , השגתם אותו?
מה עשית בסוף?
אני מחפשת חברת נקיון לדירה חדשה, משהו יסודי ומקצועי!!! שלא יהרסו, ושינקו היטב תריסים ארונות וכו'...
ו @חני204 , האם הייתם צריכים לשבת עליהם? ולהשגיח בשביל שזה יהיה יסודי?

• הוסף לסימניות
אני לקחתי את שלמה שרותי ניקיון, חברה לא זולה, שווה כל שקל.

058-7610030

• הוסף לסימניות
אני לקחתי את האחים תותי
באו ב 11 התכוונו לצאת ב 14. היה מלא נקודות של צבע ולכלוך... התחלתי להראות לו אמר לי גברתי תצאי מהבית ותבואי עוד חצי שעה תכלס לא ניקו מי יודע מה....
מה גם שאת הצבע מהקירות באמבטיה הם ניקו עם ננס ברזל.
כנראה חלק נשאר על הקיר וזה יצר חלודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה