עזרה חברת סורגים מומלצת

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות/דיס על סורגים מבחינת איכות, גימור וחוזק.
למייל: msdp13253
תודה רבה

• הוסף לסימניות
סיני סורגים בסדר גמור
סורגדור המחירים שהם אומרים זה לא האמיתי..... בסוף כשבאים לשלם בהתקנה הם אומרים שעל צבע משמלמים עוד וזה דגם יותר יקר וכו'........

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו עכשיו אצל אלי סורגים- 0547623720, ממליצה מאד!!
אדם דתי, נותן שרות ומחיר מצוין!
עשה עבודה מאד מאד יפה וקיבלנו המלצות חמות על האיכות.

• תודה
Reactions: 999
  • הוסף לסימניות
סורג בטן חדש למכירה
צבע שחור
פסים לאורך חלק
מידות רוחב 3.30
גובה 1.10 או 1.20

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו עכשיו אצל אלי סורגים- 0547623720, ממליצה מאד!!
אדם דתי, נותן שרות ומחיר מצוין!
עשה עבודה מאד מאד יפה וקיבלנו המלצות חמות על האיכות.
הוא עושה גם מעקה למדרגות?

• הוסף לסימניות
ערב מבורך לכולם

אז תכלס
התבלבלתי

על מה ללכת
אני מבית שמש

טרלידור, סורגדור או דנדור?

אודה לעצתכם...

• הוסף לסימניות
סיני סורגים
אנשים מאוד ישרים ואמינים מניסיון אישי

• הוסף לסימניות
אני לא עניתי מי הכי מקצועי
אלא מי הכי ישר ואמין
שזה לדעתי הכי חשוב

• הוסף לסימניות
כמה זמן אמור לקחת?
בררתי אצל מישהו, והוא אמר לי ששבועיים שלוש. הגיוני?

• הוסף לסימניות
גם אנחנו עשינו אצל סיני סורגים מאד מומלץ ! חרדי זול וטוב !

• הוסף לסימניות
בס"ד
האם מישהו יודע להמליץ על אלי סורגים מבחינת אימון ? איכות? שירות ? וכדומה.
תודה רבה רבה

היה לי אותו סיפור בדיוק (אני קורא את ההודעה של @ידי זהב ומרגיש לי כאילו אני כתבתי אותה....) עם חברת סורגים מהמומלצות ביותר כאן בפרוג....
פרטים באישי.
תוכלי לכתוב לי באישי את שם החברה? אני לפני קניית סורגים, זה מאוד יעזור
sn0583286167 שטורדל גיימיל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אנחנו לקראת שיפוץ נרחב ובניה ב''ה,
אנחנו רוצים לעשות קרמיקה חדשה וכן חיפוי קירות פולימרי - כשהמטרה מס' 1 בבחירת החומרים הינה פרקטיקה, פרקטיקה, ושוב פרקטיקה.
ברור שאנו רוצים הכי יפה שיש, אבל זה דבר שני,
נשמח מאוד לעזרת המומחים שבפורום איך לעצב את הסלון,
פרטי הסלון הינם:
אורך 910 ס''מ* 500 ס''מ, כאשר בצד אחד אנו רוצים שני ספות של שלושה מושבים שיעמדו בצורת 'רייש' (בכוונה לא פינתית)
וכן שיהיה שולחן של 7 סועדים בכל צד,
צירפתי כאן תמונה בסגנון הארון ספרים שיש לנו אותו אנחנו מתכננים להעביר ולצבוע (בגוון שנכון לצבוע..) (אצלינו קצת שונה - בשני הצדדים אחרי הארונות יש מראות דקורטיביות)
את הקירות כאמור אנו רוצים לחפות בפלטות פולימר (אולי בשילוב סרגלים - נשמח לשמוע מהמומחים) כאמור שהם פרקטים לניקוי,
וכן נשמח לשמוע על איזה עיצוב תאורה אתם ממליצים (הן לקיר והן לתקרה)
נשמח לקבל השראות וסגנונות עיצוב חדשניים,
וכן אם יש למישהו קישורים לתאורות מניסיון שמתאימות לסלון לקיר ולתקרה נשמח מאוד לקבל,
תודה רבה!
(אם יש מישהו שיכול לעשות הדמיה לכזה דבר נשמח מאוד!!)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה