קורונה חברת סלולר נורמלית במודיעין עילית- איזו?

• פותח הנושא YRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע באיזו חברה יש היתכנות גבוהה יחסית לקליטה ולהצליח לתפוס קו?
כרגע אני בהוט מובייל ולא מצליחה להתקשר כמעט.
המליצו לי על רמי לוי- הגיוני?
או על סלקום.
מה כדאי?

• הוסף לסימניות
אנחנו כל המשפחה באורנג,
כמעט כל הפלאפונים דור 3 (ויש לנו5),
ובזמנים ממש עמוסים רק שלי- שיומי קולט.
למה? כובע!!

• תודה
Reactions: YRN
  • הוסף לסימניות
אני מאד נהנה ברמי לוי

• תודה
  • הוסף לסימניות
אדגיש שכרגע המכשיר שלי הוא איזשהו דגם ישן של סמסונג, בטח לא דור 3.
יכול להיות שעצם המכשיר הוא הגורם לבעיות המשמעותיות שיש לי?

• הוסף לסימניות
אדגיש שכרגע המכשיר שלי הוא איזשהו דגם ישן של סמסונג, בטח לא דור 3.
יכול להיות שעצם המכשיר הוא הגורם לבעיות המשמעותיות שיש לי?
בוודאי, כמו בדוגמא שנתתי.
דרך אגב, רמי לוי גם לא יעבוד לך בלי מכשיר דור 3.

לגבי רמי לוי: שמעתי שיש אזורים שיש קליטה- ואז זה טוב-
ויש אזורים שהוא הכי גרוע מכל החברות, בגלל שאין שם כיסוי של דור 3

• הוסף לסימניות
כן תקנו מכשיר דור 3 זה עוזר! העברנו היום וזה הרבה יותר טוב
וגם חברת רמי לוי טובה יותר מהאחרים והיא עובדת רק בדור 3

• הוסף לסימניות
יש לי גם "גולן" וגם "הוט מובייל", גולן-ק-ט-ס-ט-ר-ו-פ-ה, הוט מובייל סביר+, נראה לי שזה תלוי באזורים, לכן מומלץ המלצה משכנים, מפרוג לא כ"כ יעזור...
נכון מאוד.
רק לקחת בחשבון גם את עניין המכשיר!!!

• הוסף לסימניות
בנטסטיק, עברתי לסלקום (לפני כן היה לי פלאפון) והוא עובד לי יחסית בסדר. זאת הוכחה שסלקום יתאים לי גם לסלולרי או שאין קשר?

• הוסף לסימניות
בנטסטיק, עברתי לסלקום (לפני כן היה לי פלאפון) והוא עובד לי יחסית בסדר. זאת הוכחה שסלקום יתאים לי גם לסלולרי או שאין קשר?
כל עוד הסטיק דור 4 והפלאפון דור 2-
לא בטוח שיש קשר...

• תודה
  • הוסף לסימניות
מנסיון שלי סלקום הכי יעיל
הוט מובייל שיושב על פרטנר- קטסטרופה בימים אלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה