דרוש מידע חברת עץ ירוק דלתות או חרש עץ - לדלת סלונית - מכירים?

• הוסף לסימניות
מחפשת דברים יפים וחזקים
זרקו לי את השם שלהם
אבל אינלי מושג מאיפה להתחיל לברר עליהם

מישהו מכיר?
עשיתם אצליהם?
יש להם אתר? דרכי פניה?
יש לכם תמונות של ביצועים שלהם?

כל מידע יעזור

נב עריכה:
אני רואה שבגוגל כתוב
שינו בעלים והיחס שונה מקצה לקצה. החברה נמכרה לאחרונה ומוזגה לתוך חברת חרש עץ

מכירים את חרש עץ
איך הם?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תשאלי בפורום אדריכלות ועיצוב פנים.
בעיקרון חרש עץ נמצא פה בפרוג.
ואני זוכרת שראיתי עליו המון המלצות , תנסי לעשות חיפוש.

• הוסף לסימניות
מחפשת דברים יפים וחזקים
זרקו לי את השם שלהם
אבל אינלי מושג מאיפה להתחיל לברר עליהם

מישהו מכיר?
עשיתם אצליהם?
יש להם אתר? דרכי פניה?
יש לכם תמונות של ביצועים שלהם?

כל מידע יעזור

נב עריכה:
אני רואה שבגוגל כתוב
שינו בעלים והיחס שונה מקצה לקצה. החברה נמכרה לאחרונה ומוזגה לתוך חברת חרש עץ

מכירים את חרש עץ
איך הם?
למיטב ידיעתי כבר לא קיימים הרבה שנים לא חרש עץ ולא עץ ירוק.
הנגריה שלי נקראת 'החרשיה' ואין לי קשר לחברת חרש עץ בע"מ שהיתה בחיפה (כשפתחתי את הניק גם לא ידעתי על קיומם).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה