חברת פדנטיקס לכיור עם התקנה 0 למטבח

• הוסף לסימניות
היי,

מחפשת מידע על כיורי פדנטיקס להתקנה קו 0 במטבח.

אשמח לברר אם יש מישהו שיש לו את זה בשימוש והאם הוא מרוצה מכך.

בתודה מראש,

• הוסף לסימניות
היי,

מחפשת מידע על כיורי פדנטיקס להתקנה קו 0 במטבח.

אשמח לברר אם יש מישהו שיש לו את זה בשימוש והאם הוא מרוצה מכך.

בתודה מראש,
לי יש
לא הצליחו להתקין קו 0
כל מי שהזמנתי התנער ואמר שהוא לא מכיר איך עושים
מאבר לזה מרוצה, כיור אחד נסדק והחליפו חי חינם מטעם האחריות.
אם חשוב לך קו 0, לפני שאת קונה תוודאי שיש לך מתקין שיתקין את זה קו 0...

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איזה צבע יש לך?
את משתמשת באקונמיקה? אנטי קאלק?
לי יש צבע קפה עוד לא הצלחתי להבין איך מנקים אותו, היה כתוב לא לנקות עם אקונומיקה, ניסיתי עם כל מיני חומרים לא התנקה טוב, אני הולכת לנסות עם חומץ ומים.

• הוסף לסימניות
לי יש כיורים כאלו, הכי מוצלח לנקות אותם עם ספוג הפלא. מנקה הכי טוב.

• הוסף לסימניות
לי התקינו אותם בקו 0, אבל אני ממש לא מרוצה, שייפו לי את הכיורים ונהיה עליהם מין נקודות לבנות כאלו איפה שמתחבר לשיש, ממש רואים שזה משויף, יש לי כיורים בצבע קפה אז זה ממש בולט אולי עם כיורים לבנים פשוט לא רואים את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה