להוציא רישיון נהיגה, לקנות רכב פרטי ולהתווסף לפקק בכניסה/יציאה לעיר.יש מה לעשות?
מסכים. אבל אתה מבין אבל שאם המוקדן מתווכח שהאוטובוס עבר והוא לא עבר - יש תקלה, נכון?רק להתלונן למשרד התחבורה ולהתלונן ולהתלונן
אמר לי עוזר של סגן ראש העיר אצלינו שמטפל בנושא התחבורה בעיר
שימו לב!
משרד התחבורה קונס את המפעילות באלפי שקלים על כל תלונה שמתבררת כמוצדקת, ולכן הגשת תלונות יוצרת לחץ משמעותי על המפעילים ותורמת לרצון שלהם לשפר את רמת השירות.
עזוב את המוקדןמסכים. אבל אתה מבין אבל שאם המוקדן מתווכח שהאוטובוס עבר והוא לא עבר - יש תקלה, נכון?
לי זה קרה לפני כמה שבועות שחיכיתי ל304, והתקשרתי למוקדן שאמר לי שהוא יצא באיחור, ובתמימותי חיכיתי וחיכיתי ולא עליתי על אוטובוס רגיל לי-ם. בסוף התברר שלא יצא כלום, והמוקדן שיקר במצח נחושה.סוף סוף מישהו פתח על זה אשכול!
שנוכל להתאגד ולעשות משהו עם זה.
השירות נהיה זוועה!! (כמי שנוסעת כמה פעמים בשבוע ירושלים - מ"ע)
המון אוטובוסים קבלניים! (איפה האוטובוסים שלהם???)
דילוגים ואיחורים ללא גבול!!!
והכי גרוע, אחרי שאני מחכה בירושלים מעל 50 דק' לאוטובוס, (330) מתקשרת למוקד של קווים, אז הוא עונה לי שהאוטובוס היה בתחנה! ב"ה אני יודעת רואה טוב ולא היה שום אוטובוס!! והמוקדן ממשיך להתווכח איתי שהיה אוטובוס!!!![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים