- הוסף לסימניות
לא מסכימה. דווקא באלעד מצב התחבורה טוב משמעותית מהרבה ערים אחרות!
אני דווקא מסכימה מאוד.
נהיה סיוט. במיוחד בקו 280
לא מסכימה. דווקא באלעד מצב התחבורה טוב משמעותית מהרבה ערים אחרות!
למה לאחרונה הם מוציאים המון אוטובוסים קבלנים?
אז יש נהגיםכי יש מחסור עצום בנהגים ......
זה כ"כ נכון. אם יתנו תנאים משופרים יהיו להם עובדים בשפע.אז יש נהגים
יש מחסור של נהגים בחברת קווים...
אולי שמשרד התחבורה יבדוק למה??
גם 180אני דווקא מסכימה מאוד.
נהיה סיוט. במיוחד בקו 280
סתם לידיעתכם, בחברת אפיקים, גם כשיש אוטובוס של קבלן, לנהג יש אפליקציה בפלאפון לתקף את הרב קו.
לא צריך לחכות לפקחים.
ויש עוד בעיה, שמשום מה מושתקת וכמעט אין לה מקום בציבור החרדי - יש חוק משמעותי מאד עבור ליקויי הראיה והעיוורים- מערכת כריזה באוטובוסים! כן אותה מערכת שלפעמים חופרת היא זו שנותנת לאנשים הללו את האופציה להתנייד בקלות וללא חשש שיגיעו לצפון במקום למרכז .
ואם נדמה לכם שאת לקויי הראיה רואים למרחוק בעזרת כלב או מקל - ממש לא! יש אחוז עצום שנעזר במערכת הזו וזה עוול ופשע שמוציאים כ"כ הרבה אוטובוסים קבלנים שהם ללא המערכת.
(הנ"ל נכתב מהכרות קרובה עם לקוית ראייה שאני מודעת בזמן אמת למצב שבו היא יכולה לחכות במשך שעה בחום או בגשם ולעצור אוטובוס אוטובוס לשאול איזה קו הוא)
אדם שמתלונן רואים את כל התלונות שלו איפה הוא גר איך קוראים לו וכו אני יודעת כי עבדתי פעם בשרות לקוחות ובכל שרות לקוחות זה ככה כמובן שצריך לתת שרות אבל תחשבי שאם רואים מתלונן סידרתי אז לא מתיחסים לתלונות שלו ברצינות מתיחסים לתלונה אם התלונה חוזרת ע"ע אצל עוד אנשים...תגידו,
נראה לכם שאם מישהו מתלונן מדי הרבה פעמים, אז אוטומטית שמים אותו ברשימת דחיה ?
כלומר, אני תמיד משתדלת להתלונן רק כשקורה מקרה נורא (וזה קורה מדי פעם) ולא על כל אוטובוס שלא יוצא.
אבל תחשבי שאם רואים מתלונן סידרתי אז לא מתיחסים לתלונות שלו ברצינות מתיחסים לתלונה אם התלונה חוזרת ע"ע אצל עוד אנשים...
אני מכיר אזרח שהתלונן בהתמדה על כל אוטובוס שיצא באיחור או שבכלל לא יצא עד שקוים ישבו איתו והגיעו להסדרים איתו עד כדי כך שכשהוסיפו עוד 3 רחובות בביתר והיה צריך לשנות שם את התחבורה אז ישבו איתו על כל התוכניות לראות שהכל בסדר
דווקא אני בעבר קיבלתי מענה שהם יקנסו את החברה.לא ראיתי ששליחת פניה למשרד התחבורה אכן מועילה.
בכל הפעמים בהם שלחתי קבלתי מענה המגבה באופן מוחלט את חברות התחבורה.
זה לא תלונה על קווים, אלא על העיריה או משרד התחבורה.בעל בבקרים לא עולה לאוטובוסים פנימיים.
המון נשים ובחורות נדחסות...
למה לא עושים הסעה לבנות הסמינרים כמו בירושלים?
מלנסות לא מפסידים.דווקא אני בעבר קיבלתי מענה שהם יקנסו את החברה.
יקר מידי ולא משתלם, הסמינרים לא מספיק גדולים.בעל בבקרים לא עולה לאוטובוסים פנימיים.
המון נשים ובחורות נדחסות...
למה לא עושים הסעה לבנות הסמינרים כמו בירושלים?
מה לא גדול? כל כיתה יש עשרות בנות, אוטובוס זה כ40 מקומות.יקר מידי ולא משתלם, הסמינרים לא מספיק גדולים.
אני גם כן, גרה בירושלים עובדת במו"ע,לא ראיתי ששליחת פניה למשרד התחבורה אכן מועילה.
בכל הפעמים בהם שלחתי קבלתי מענה המגבה באופן מוחלט את חברות התחבורה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים