אין לי מושג מה מתנהל בקווים הפנימיים של אלעד ולא 180 ולא 280 אבל אני יודעת שבכל פעם שאני צריכה לנסוע בתחבורה ציבורית לירושלים (וזה יוצא די הרבה, כמעט כל יום) תמיד הקווים די מדייקים, והנהגים אדיבים וסבלניים, נ וסעים מהר ובהחלט אפשר לסמוך עליהם בקשר לנסיעות.
אתם יודעים כמה עולה עמוד שלם בעיתוני מודיעין עילית??בעיתונים של השבוע במודיעין עילית הם השקיעו המון בקמפיין ענק להעלות את המודעות שחייבים לתקף וא''א לנסוע בלי לשלם.
אם הם היו משקיעים את הכסף לטובת הנוסעים, היינו במקום טוב יותר...
כן, באזור ה-550 ש"ח, בכל עיתון בערך 5 מודעות, ויש 3 עיתונים = 8,000 ש"חאתם יודעים כמה עולה עמוד שלם בעיתוני מודיעין עילית??
השקיעו "המון"![]()
התחבורה במודיעין עילית מזעזעת, לא יודעת מה יש ספציפית בעיר הזאת, אבל הייתי בהלם איך נהגי אוטובוסים מרשים לעצמם לא לעצור בתחנות. הפסדתי כמה פעמים אוטובוסים כי חמקו מול הפרצוף שלי, ופעם אחת שפשוט לא עצרו לי בכוונה והפסדתי את האוטובוס האחרון(!) לביתר עילית. הייתי צריכה ליסוע דרך ירושלים והספקתי על הקשקש להגיע הביתה ב-2 בלילה. וזה עוד היה לפני הקורונה שלא היה סיבה לא לעצור, עכשיו זה רק נהיה יותר גרוע.
אם עד עכשיו היה לי תלונות כל שהן על ביתר עילית היום אני מבינה שאני נהנית מפריווילגיה שלאחרים אין אותה.
פעם היההבעיה שאין למודיעין עילית נציג של חברת קווים המתגורר בעיר!
ולביתר עילית יש!
ולמעיישה....
אולי נתאגד כמה חברה להגיש תביעה נגד קוים שדילגו או חסרו וכו' ?
הבעיה שאין למודיעין עילית נציג של חברת קווים המתגורר בעיר!
ולביתר עילית יש!
זה ממש לא נכון, זה עניין של ש"ל, אם יצא אוטובוס או לא.זה לא יעזור לחברה יש עו"ד טובים וממולחים חבל על כספכם...תבדקי אם יש מישהו שניסה ובאמת הצליח
בכללי המכרז יש כמות מסוימת של פרסום שחייבים לבצע בשנה.בעיתונים של השבוע במודיעין עילית הם השקיעו המון בקמפיין ענק להעלות את המודעות שחייבים לתקף וא''א לנסוע בלי לשלם.
אם הם היו משקיעים את הכסף לטובת הנוסעים, היינו במקום טוב יותר...
פרסום של מה? של "תודה מוטי שזכרת לתקף"? או של זמני נסיעות ושנה טובה?בכללי המכרז יש כמות מסוימת של פרסום שחייבים לבצע בשנה.
ממשרד התחבורה קיבלתי בעבר תשובה על מקרה כזה בדיוק (ירידה בחשמונאים מקבלן), שלא צריך לשלם גם לא בפעם הבאה.היום נסעתי בקבלן מרמות למו"ע.
אנשים רצו לרדת בחשמונאים והנהג לא הסכים לעצור להם כי הם לא שילמו וצריך ללכת למסוף לשלם.
זו חוצפה.
בעיה של חברת קווים
למה אנשים צריכה לנסוע עד המסוף ולשלם ואז איך יגיעו לחשמונאים, בתשלום נוסף?
פשוט הזיה
תתפלא, אבל לא משנה. (אם יהיה לי זמן אחפש את המקור).פרסום של מה? של "תודה מוטי שזכרת לתקף"? או של זמני נסיעות ושנה טובה?
חסיד ******יש נציג במודיעין עילית
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים