מנסיון?YDM - חברת משלוחים והפצה ארצית
נעים להכיר, אנו קבוצת YDM, חברת משלוחים והפצה גדולה הפרסה בכל רחבי הארץ עם מרכזי לוגיסטיקה המאפשרים לנו לבצע משלוחים מהירים לשביעות רצונכם.www.ydm.co.il
www.tapuzdelivery.co.il
מישהו אחד לכל הארץאין????????????
בבקשה מישהו
חברה מסודרת ששולחת לכל חלקי הארץמישהו אחד לכל הארץ
או בכל מקום את מחפשת מישהו?
מישהו יודע איך להשיג אותם? הם לא עונים במייל ואין מענה טלפוניתפוז שליחויות שירות מעולה!
מנסיון![]()
תפוז שליחויות • משלוחים לאתרי אינטרנט, חנויות אונליין, אתרי מכירות, איקומרס ארצי
משלוחים לאתרי אינטרנט, חנויות אונליין, אתרי מכירות, חברת שילוח הפצה ולוגיסטיקה המתמחה בשירות לאתרי מסחר אלקטרוני. מגיעים לכל יעד בישראלwww.tapuzdelivery.co.il
הם עכשיו בעומס גדול ובעיכובים גדולים באספקהמישהו יודע איך להשיג אותם? הם לא עונים במייל ואין מענה טלפוני
יש לי משלוח מעל 14 יום שלא מגיע, וזה מהמרכז לצפון...
באמת שלחו לי עכשיו מייל אחרי יומייםהם עכשיו בעומס גדול ובעיכובים גדולים באספקה
זה נורמלי שעדיין לא קיבלתי את המשלוח?
אין שירות!!!גם אני תקועה עם חבילה שעוד לא הגיע וחייבת אותה בדחיפות
אין דרך להשיג אותם ואני רוצה לקחת את החבילה באיסוף עצמי ואין עם מי לדבר.
יש לך דרך להשיג אותם?הם עכשיו בעומס גדול ובעיכובים גדולים באספקה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים