עזרה חברת שליחויות שפשטה רגל ו...ברחה

• הוסף לסימניות
כבעלת עסק, סגרתי עם חברת שליחויות בשם 'רימון שליחויות'
והם גובים כל חדש על כך.
לאחר 2 שליחויות, הפסיקו לענות לטלפונים, ובאתר רשמו שפשטו רגל.

וכעת, אין זכר לאף אחד מהם, והאשראי מתקתק...
מי נתקל בבעיה הזו?
מה עושים?
אשמח לעזרתכם.

• הוסף לסימניות
פשוט פונים לחברת האשראי ועוצרים את החיובים.

• הוסף לסימניות
פניתי, ואמרו לי שאין כזה דבר, זה לא חוקי?.

• הוסף לסימניות
על מה מחייבים אתכם?
אם על מוצר שלא סופק חברת האשראי מחוייבת לעצור את החיובים בגין "כשל תמורה".

חשוב מאד לדעת איך פונים לחברת האשראי.

• הוסף לסימניות
תעשו צילומסך שמתעד שהחברה הכריזה על פשיטת רגל
תתעדו שיחות ותכתובות מיילים ללא תגובה
ותפנו לחברת האשראי, ותבקשו פניה למחלקה המשפטית.

• הוסף לסימניות
הם גם מחזירים את מה שנגבה כבר, עד 90 יום לאחור.
לפי מה שידוע לי יש חוק שנקרא חוק שירותי תשלום האומר כי בעסקת תשלומים ניתן לעצור תשלומים עתידיים וחברת האשראי לא מחויבת לפי חוק זה לזכות את שחויב בעבר...

• הוסף לסימניות
פניתי, ואמרו לי שאין כזה דבר, זה לא חוקי?.
ודאי שמבטלים, אך הם מוסיפים אזהרה שאם יתברר שביטלתם סתם תחויבו על השירות וכו
כמו"כ בעסקת תשלומים כשלא קיבלתם את המוצר אין חשש מתביעה אפילו

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי יש כזה דבר הכחשת עיסקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה