דרוש מידע חברת תקשורת שגובה תשלומים חודשיים כשיטת מצליח, למי פונים?

• פותח הנושא r.c
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה
אשמח להתייעצות
יש לי מנוי חודשי בחברת תקשורת מסויימת, וכל פעם מחדש צריך לעקוב אחרי החשובוניות שלהם
ולא פעם מגלים הפתעות חדשות , אין עם מי לדבר בחברה וכל פעם אומרים שיחזרו עם תשובה ולא חוזרים
וממשיכים לגבות כספים
אני חושבת על לעבור לחברה אחרת
אבל פני כן חשוב לי לפנות משפטית בנושא
אשמח אם למשהו יש מידע למי כדאי לפנות במקרים אלו?, והאם שיל עוזרים במקרים אלו?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון - פניה במייל למחלקת פניות הציבור באותה חברה. ברמי לוי עזר לי וקיבלתי החזרים על הטעויות שלהם.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון - פניה במייל למחלקת פניות הציבור באותה חברה. ברמי לוי עזר לי וקיבלתי החזרים על הטעויות שלהם.
אמרת את השלב הראשון, שלב שני אם לא מועיל ניתן לפנות למועצה לצרכנות בקישור המצורף

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
העניין שזה חוזר על עצמו
מזכים ואז צריך לעקוב שוב
מעניין אותי בפן המשפטי אם יש מה לעשות
אם זה עילה לתביעה?

• הוסף לסימניות
תפתחו פניה במשרד התקשורת
עוזר כמו קסם
החברה פונה אליך ומתנצלת ותדרשי גם פיצוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה