מידע שימושי חבר/ה בארגון המורים?

• הוסף לסימניות
כיון שראיתי בימים האחרונים שיש כאן הרבה חברים בארגון המורים.
רציתי להעלות נקודה שלדעתי חשובה.
כידוע, אחת לשנה מקבלים זיכוי לרכישה בסך 550 ש"ח.
הבעיה היא שבין כל הרשתות שבהם ניתנת האפשרות לממש את הזיכוי אין ולו חנות חרדית/דתית אחת.
כך שמי שלא מבקרת תכופות בקניון אין לה כל כך הזדמנות לממש את התו.
אני מאמינה שיש הרבה חברות בארגון שנמנים על הציבור החרדי, כך שאם כל אחד/ת יפנה בצורה מכובדת אני מאמינה שהם יהיו קשובים וינסו להוסיף רשתות לתועלת כולנו.
למשל ב"תו זהב" שמשווק בעיקרו בציבור הכללי בין רשימת החנויות יש את פפאיה, שיש לה סניפים בריכוזים חרדיים, וכן את "יש", אפשר לבקש עוד רשתות כמו קידי שיק וכדומה.
האמת שאני לא יודעת אפילו מי הכתובת בארגון לפניה זו. מי שיוכל להפנות אותי ואת כולן יבורך.

• הוסף לסימניות
לפני זמן מה ביקשו לשלוח מייל כדי שיתארגנו בארגון המורים על שלוחה חרדית ואני לא יודעת מה קרוה עם זה אבל בבני ברק ברחוב השומר חיסלתי ממש מהר את ה550 ש"ח ללא צורך בהליכה לקניון

• הוסף לסימניות
מורה בהסתדרות המורים של אגו"י יכולה להצטרף לארגון המורים הכללי? שווה? איך עושים את זה?
תודה

• הוסף לסימניות
מורה בהסתדרות המורים של אגו"י יכולה להצטרף לארגון המורים הכללי? שווה? איך עושים את זה?
תודה
אם יש לך שליש משרה- 8 ש"ש במקום אחד את מתקשרת לארגון ומצרפים אותך. אין בעיה להיות חברה בשניהם.
המספר-037106777

• תודה
Reactions: N.O
  • הוסף לסימניות
לפני זמן מה ביקשו לשלוח מייל כדי שיתארגנו בארגון המורים על שלוחה חרדית ואני לא יודעת מה קרוה עם זה אבל בבני ברק ברחוב השומר חיסלתי ממש מהר את ה550 ש"ח ללא צורך בהליכה לקניון
זאת אני,
וקבלנו המווון פניות, (170 מורות בערך, וברור שיש הרבה יותר)
ודברתי עם מזכיר סניף מצוין שאמר שיש בהחלט מה לנסות, רק שצריך לארגן את החומר. ופה זה נתקע,
כי זה לוקח זמן,
אז אם יש כאן משהי שרוצה להצטרף אלי ויחד ננסה להזיז את העניין, אני ממש אשמח
ודובר לא רק על מימוש בחנויות, אלא על עוד דברים.

• הוסף לסימניות
גם אם אין לך שליש משרה מצרפים אותך

• הוסף לסימניות
זאת אני,
וקבלנו המווון פניות, (170 מורות בערך, וברור שיש הרבה יותר)
ודברתי עם מזכיר סניף מצוין שאמר שיש בהחלט מה לנסות, רק שצריך לארגן את החומר. ופה זה נתקע,
כי זה לוקח זמן,
אז אם יש כאן משהי שרוצה להצטרף אלי ויחד ננסה להזיז את העניין, אני ממש אשמח
ודובר לא רק על מימוש בחנויות, אלא על עוד דברים.
תפני אלי בבקשה במיל 5386495 בג'ימייל. אני אשמח לעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה