חבר, זמר כוכב! הלחין ושר... להיט!! מומחים, איך זה?

• הוסף לסימניות
הניגון: מזל טוב (happy birthday)

הניגון השמיעו עשרות פעמים ברדיו קול חי, וזמרים גדולים אומרים לו שיש לו עתיד...

(ההוא מעוניין בתגובות)
מה אתם אומרים?

www.youtube.com/watch?v=h7NCufOyVy8

• הוסף לסימניות
ולחסומיםםםםםםםםםםםםםםם?!

• הוסף לסימניות
בין האפקטים ניתן לפעמים להבחין בקול האמיתי שלו.
אני לא מבין בסוג כזה של שירים...

• הוסף לסימניות
אכן נשמע שיש לו עתיד, אבל אם הוא ימשיך לנסות לחקות את ליפא שמעלצער, אז אין לו לא עבר ולא עתיד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אולפן למנצח;1190575:
אכן נשמע שיש לו עתיד, אבל אם הוא ימשיך לנסות לחקות את ליפא שמעלצער, אז אין לו לא עבר ולא עתיד

הוא לא מנסה לחקות לדעתי, כשהוא שר באידיש זה מזכיר קצת את ליפא, אבל הקול שלו הרבה יותר טוב מליפא.

• הוסף לסימניות
הקול שלו יפה מאוד, אהבתי!
סתם, אני לא אוהבת את הערבוב הזה של האידיש עם הסגנון הזה ,משום מה לא מאוד מתחבר לי..
אני צודקת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;1190677:
הוא לא מנסה לחקות לדעתי, כשהוא שר באידיש זה מזכיר קצת את ליפא, אבל הקול שלו הרבה יותר טוב מליפא.

ליפא מה שמייחד ומאפיין אותו זה לא בדיוק הקול, יותר המשחק של השיר כחומר ביד היוצר. זה המאפיין המרכזי שלו. הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה עם השיר ולסובב אותו על כל כיוון.
לעצם הענין של הזמר - אני דוקא כן מזהה חיקוי לסגנון של ליפא וכבר מזמן הפסקתי להתרגש מהסגנון הזה, זה זול, זה רחובי, ובמילה אחת אני לא רוצה שהילדים שלי ישמעו אותו ושכמותו

• הוסף לסימניות
שיר יפה ומעניין!
נשמע סגנון חוצניק או שסתם אני לא אוהבת אפקטים בשיר :cool:

אגב, נשמע שיש לו קול טוב, אז למה באמת האפקטים?
(לי ידוע שלמי שיש זיופים \ פקשושים \ כל דבר אחר שלילי - מכסים עליו עם אפקטים... - ולו אין זיופים וכו'...)

• הוסף לסימניות
זה ליפא! במקרה זה זמר אחר שמחקה אותו..
זה אותו הקול, זה אותו הסגנון מוזיקה-חסידי [כביכול] טרנסי רחובי.
הקליפ מאוד חופף לקליפים של ליפא עצמו-טכנולוגיה-אייפון/אייטונס/מחשבים,
עירבוב של אידיש ואנגלית יחד עם סגנון מוזיקה שנלקח ממקומות אחרים...

• הוסף לסימניות
יש לו קול טוב,צבע קול יפה!
שר טוב!
אבל,
אם הוא ימשיך באותו כיון של ..-והוא דיי בכיון,חבל!!
כי הוא יכול ללכת יותר לכיון של ישראל ורדיגר,ולהביא מוזיקה טובה!!
ולא משהו יותר פרוע וקצת רחובי..
בכל אופן המון הצלחה!!
לגבי הקליפ,הוא חמוד,טוב בשביל יום הולדת של משהו מהמשפחה\חבר אבל לא בשביל לעלות לרשת.(זה נראה גם לכבוד יום הולדת של חבר)

• הוסף לסימניות
הבחור מוכשר!
זה נשמע מאד כמו שלוחה של ליפא.

אולי אמריקאי מאד/ לועזי מאד/פריקי מאד /in מאד ,
אבל מכתיב קצב חד פעמי מאד...הגיע הזמן שיבינו שאנשים אוהבים מוסיקה גם בטעם של פעם, כן כן...

מה שברור שהוא יישמע טוב יותר במוסיקה אותנטית ,בלי אפקטים בולעניים מסביב.

• הוסף לסימניות
הוא מוכשר! יש לו קול מדהים! על זה אין חולק.

לא נראה לי שכל זמר צריך להשוואת אותו לזמר אחר, ולקבוע לו עתיד.

הרבה אומרים שהוא דומה לליפא, גם מנחם טוקר אמר ברדיו קול חי שהוא ממש דומה שתי טיפות לליפא, שדרן אחר אמר שהוא דומה מאוד לשלומי גרטנר, למה צריך להגיד דומה??

יש לו את קול שלו, הדרך שלו, היחידות שלו, הוא בן אדם לעצמו, זמר לעצמו...

• הוסף לסימניות
יכול להיות באמת שלא צריך להשוות, אבל רק אם באמת יש לו את הדרך שלו...
לא שמעתי שירים אחרים שלו, אבל השיר הזה על כל פנים הוא ממש לא יחודי לו. זה סגנון מועתק לגמרי.
אדם שהעתיק ממישהו אחר, למה שירצה שלא ישוו אותו לזה שממנו העתיק את יצירתו??

• הוסף לסימניות
עושה לי בלאגן בראש ובעיניים לצפות בסרטון הזה.

איפה הסגנון הסולידי, שהולך עם אנשים בקצב שלהם? אני מרגישה שמנסים להלעיט אותי בכוח במסר מסויים ועוד יותר; מנסים לעקוף כמה מנגנוני הגנה.

לגבי הקול - קול יפה וחם. גון קול נעים לאוזן וללב. חבל לקחת אותו לכיוון רחובי, זול, מופרע וחסר חן.

• הוסף לסימניות
הוא עובד כעת על ניגון איטי ונעים ובכלל לא בסגנון של ליפא, אעלה אותו כשזה יהיה מוכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;1191822:
הוא מוכשר! יש לו קול מדהים! על זה אין חולק.

לא נראה לי שכל זמר צריך להשוואת אותו לזמר אחר, ולקבוע לו עתיד.
נכון מאוד. אבל מה לעשות שהנסיון להתחקות אחר המקור צועק הנה אני!
הרבה אומרים שהוא דומה לליפא, גם מנחם טוקר אמר ברדיו קול חי שהוא ממש דומה שתי טיפות לליפא, שדרן אחר אמר שהוא דומה מאוד לשלומי גרטנר, למה צריך להגיד דומה??
לא צריך להגיד דומה. צריך לומר מנסה להידמות - בסגנון. ואולי טיפ טיפה בקול, לא בטוח אבל לא זה הפוינט אצלו.
יש לו את קול שלו, הדרך שלו, היחידות שלו, הוא בן אדם לעצמו, זמר לעצמו... צודק בכל מילה, צריך רק שהזמר יאמץ את זה, ולא ינסה להתחקות אחרי אנשים שפעם היו זמרים "חסידיים" והיום שחקנים
..

• הוסף לסימניות
אהבתי את הביצוע, יש לו עתיד
פחות העריכה של הקליפ
מה הבעיה שהקפיץ? אני בעד, נחמד לפעמים להיתקל באשכולות ישנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה