חבר, זמר כוכב! הלחין ושר... להיט!! מומחים, איך זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;1527206:
אהבתי את הביצוע, יש לו עתיד
פחות העריכה של הקליפ
מה הבעיה שהקפיץ? אני בעד, נחמד לפעמים להיתקל באשכולות ישנים

הבעיה היא למשל:
השבוע הוא הקפיץ עוד אשכול ישן, שבו מישהוא בירר על זמר חתונות מקפיץ.
רציתי להמליץ על מישהוא התכוונתי לברר את מספר הטלפון שלו וכו' כדי לתת כמה שיותר פרטים, תוך כדי גיליתי שעוד מישהוא המליץ עליו. אז הסתפקתי בצלצול.
ואז... שמתי לב לתאריך פתיחת האשכול...:eek: הזוג כבר כמעט עם ילד כנראה :rolleyes:
וההוא שהספיק להמליץ לפני, ג"כ טרח לחינם... לא מעצבן?

• הוסף לסימניות
השיר לכשעצמו יפה מאוד
ותמיד כייף לשמוע קצת מוזיקה מגוונת
ושאף אחד לא יאמר שהוא לא נהנה מהרבה משיריו של ליפא
אפי' שיש עליו ביקורת.
אין אפס הוא מאוד מזכיר את הסיגנון של
ליפא ושלוימי גרטנער .שזה יפה מאוד

• הוסף לסימניות
דודי שוורץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי קונץ;1527315:
השיר לכשעצמו יפה מאוד
ותמיד כייף לשמוע קצת מוזיקה מגוונת
ושאף אחד לא יאמר שהוא לא נהנה מהרבה משיריו של ליפא
אפי' שיש עליו ביקורת.
אין אפס הוא מאוד מזכיר את הסיגנון של
ליפא ושלוימי גרטנער .שזה יפה מאוד
הנה אני אומרת!
קרה לי פעם שנהניתי משיר, ואז שמעתי ממי הוא.....
זה פשוט הוציא לי את הטעם. משהו כמו שתאכל מאכל טעים ואז תגלה שהוא היה בלי הכשר:eek:.
ואל תגיד לא להגיד... סתם כי אני לא אוהבת שתלטנות :cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה