עזרה חבר טוב שלי לוקח כדור בשם ריספונד לרוגע נפשי,

• הוסף לסימניות
מכירים את זה ?
מה תופעות הלואי ?
הוא שואל מה הוא עושה בשידוכים ?
נשמח לקבל את כל המידע שיש לכם

• הוסף לסימניות
מה המינון?
חשוב להיות במעקב אצל פסיכיאטר
זה סןג של כדור הרגעה די קלאסי ונפוץ.
חשוב מאוד- הכדור עצמו לא בעיה בשידוך אלא הגורם...
וכן כשלוקחים כדור זה חצי או רבע פתרון, כל מקרה לגפו, הפתרון השלם הוא שילוב של טיפול וגם כדןר.

• הוסף לסימניות
מה שחשוב מה התופעות לואי
מה אתם יודעים מניסיון

• הוסף לסימניות
זה בי
אאל"ט זה מינון קלאסי
תופעות לוואי מפורטות בעלון התרופות :)
על כל אחד משפיע שונה
בדיוק מה שאני רוצה לשמוע מה זה עשה לאנשים
אני רוצה לשמוע מאנשים שמכירים וחשו את התופעת לואי

• הוסף לסימניות
זה בי

בדיוק מה שאני רוצה לשמוע מה זה עשה לאנשים
אני רוצה לשמוע מאנשים שמכירים וחשו את התופעת לואי
מה זה יתן?
לכל אחד תופעות שונות, יש הבדל בין גבר לאישה וכו'
לפי מה שידוע לי תתכן עייפות קלה אבל ממש כל מקרה לגופו.

• הוסף לסימניות
מהמקרים שיצאו לי להפגש עם ילדים בעיקר
היה ילדים ללא תופעות לוואי היה ילדים עם המון תופעות לוואי.
על כל אחד הכדור משפיע באופן שונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה