השקעות נדל"ן חבר שלי טוען שאפשר להרוויח 400,000 ש"ח בחצי שנה, הוא צודק?

בהמשך לנושא הנ''ל
מישהו יודע האם יש דבר כזה..משרד שנותן שירות הגשת הצעות למכרזים של רמ''י?
אני מתכוון לא לדירה אחת, אני מתכוון למגרשים לבנייה רוויה,
אולי עו''ד מתעסקים גם בשירות הזה?..
תודה רבה
בדרכ כלל למי שיש את היכולת והאמצעים לגשת למכרז לבניה רוויה לא מחפש עו"ד ומלווה בפרוג ;)
בכל אופן אם יש לך הצעה קונקרטית תוכל לפנות אלי באישי או במייל yy4150817 ואחבר אותך למישהו שיוכל לעזור לך.

בדרכ כלל למי שיש את היכולת והאמצעים לגשת למכרז לבניה רוויה לא מחפש עו"ד ומלווה בפרוג ;)
בכל אופן אם יש לך הצעה קונקרטית תוכל לפנות אלי באישי או במייל yy4150817 ואחבר אותך למישהו שיוכל לעזור לך.
קודם כל לא הביישן למד! ;)

שנית יש אנשים בעלי אמצעים שרוצים שאחרים יעשו להם את העבודה...
לא מופרך...(y):coffee:

שלישית, אתה יכול לשלוח לי באישי אין לי אפשרות...:sick:

תזכה למצוות

@עו"ד נתן רוזנבלט זוהי עובדה שהקרקע שווה כיום את המחיר הזה,
ב' אני חסיד קרלין אבא שלי גר בנתיה"מ 21 מודיעין עילית, אם אתה מכיר, נרשמתי להגרלה לבד, וב"ה זכיתי,
איך ניתן לדעת איזו ו קרקע במכרזים יש פוטנציאל לרווח ומה פחות???
לצורך הדוגמא איך ידעת ללכת דווקא על המכרז בטבריה ולא ב10 מקומות אחרים??

מקפיצה פה לידע ראשוני בלבד
במכרז כדוגמת מכרז זה:
זה לזכאים?יש עדיפויות? איך יודעים לתמחר עלות מגרש?
בקיצור קצת ידע בסיסי אם זה יהיה נראה לנו נמשיך כמובן בצורה מקצועית

אפשר לגשת באופן פרטי לחלקה אחת??

מנסה לחשוב בשביל מגורים (למי שיש את היכולת לטפל בבניה לבד)

מקפיצה פה לידע ראשוני בלבד
במכרז כדוגמת מכרז זה:
זה לזכאים?יש עדיפויות? איך יודעים לתמחר עלות מגרש?
בקיצור קצת ידע בסיסי אם זה יהיה נראה לנו נמשיך כמובן בצורה מקצועית

אפשר לגשת באופן פרטי לחלקה אחת??

מנסה לחשוב בשביל מגורים (למי שיש את היכולת לטפל בבניה לבד)
אי אפשר לדעת כלום, כי עדיין לא פורסמה חוברת המכרז

תודה רבה
אבל באופן כללי לגבי מכרזים
יש אפשרות לכל אחד להגיש פרטי או צריך לכלל החלקות?
מכרז של הרשמה, זה לא מכרז ליזמים, זה כמו מחיר למשתכן רק במגרשים, ההרשמה והזכיה היא על מגרש אחד. במידה ויש לך דירה, הסיכוי שלך לזכות שואף לאפסססס, מהסיבה הפשוטה, במכרזים כאלו יש עדיפות למחוסר דיור, והיות ויש רק מספר קטן של מגרשים, ברור שיהיו 23 משפחות חסרי דיור שיתמודדו, כך שלא ישאר לך סיכוי לזכות, וכמובן מתוך ה 23 יש עדיפות לנכים חיילי מילואים ובני מקום (כך זה בדרך כלל, אם כי צריך לראות בחוברת המכרז לכשתתפרסם מה ההוראות הספיציפות למכרז הזה)

מכרז של הרשמה, זה לא מכרז ליזמים, זה כמו מחיר למשתכן רק במגרשים, ההרשמה והזכיה היא על מגרש אחד. במידה ויש לך דירה, הסיכוי שלך לזכות שואף לאפסססס, מהסיבה הפשוטה, במכרזים כאלו יש עדיפות למחוסר דיור, והיות ויש רק מספר קטן של מגרשים, ברור שיהיו 23 משפחות חסרי דיור שיתמודדו, כך שלא ישאר לך סיכוי לזכות, וכמובן מתוך ה 23 יש עדיפות לנכים חיילי מילואים ובני מקום (כך זה בדרך כלל, אם כי צריך לראות בחוברת המכרז לכשתתפרסם מה ההוראות הספיציפות למכרז הזה)
מתענינת לגבי מי שאין דירה ורוצה לגור בעפולה:)
לכן ספציפית עוקבת אחרי זה
תודה על המענה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה