- הוסף לסימניות
ומירלה את אלופת האלופות!!
בד"כ בכל שאלה יש לאדם רצון מסוים לכאן או לכאן.נכתב ע"י פוטו טופ;1456217:לעניות דעתי בעניין שאלה לרב,
מאוד משנה מה רוצים באמת בשאלה,
למצוא היתר
או דעת תורה אמתית
נכתב ע"י יצירתית;1456226:הבטחתי שנשאל את הרב אך הרב היום בירמץ את בנו
נאלץ לחכות למחר
א. אתה מבהיר שהבעיה כאן היא לטעמך האישי, וזוית לא מחמיאה, וכו.. שזה בהחלט לא מצדיק תגובה פוגענית ובוטה.ציטוטנכתב ע"י קקטוס;1456348:סתם בשביל שאני אהיה ברור יותר:
אין לי רצון להכניס את עצמי לנושא של ביזוי אוכלין ו/או צניעות, וגם לא התייחסתי לכך בהודעתי.
אני הבעתי את דעתי על שני דברים:
א.
הטרנד הזה לא יפה בעיני, והתוצאה הסופית שלו פשוט לא יפה. תקראו לזה "זווית לא מחמיאה"..
זה כמו לצלם ילד עם בגדים שלא יושבים טוב, עם נזלת על הפנים, או עם טיטול שמציץ מתוך המכנסים.
בעיניכם זה מותק, בעיני זה טראש זול וקיטש ירוד - וזכותי להמעיט בערכו (שגם ככה הוא ריק מכל ערך).
ב.
טרנד שני בפורום:
כותרת שמגבילה את התגובות "לא לרגישים" היא לא כותרת שמקובלת בעיני.
היא בדיוק מסמלת את המגמה שבה הפורום הופך מפורום מקצועי לפורום שיתופי, וזה גרוע בהרבה מעצם התמונה.
לתועלת העניין פשוט תרגמתי את הכותרת לשפה מובנת לכל, ולהלן התרגום: "אני מעלה כרגע תמונה שהולכת למצוא חן בעיני ה"מבינים", ויתכן שיש אי אלו אנשים עם מגבלה נפשית, להלן: "הרגישים".
רגישים אלו עלולים להביע את דעתם בצורה שלא תחמיא לי, ואפילו תגרום לעוד אנשים להסכים עם דעתם. אי לכך ובהתאם לזאת, אני מודיע מראש שזכות התגובה שייכת רק לאנשים שאינם משתייכים לקבוצת הרגישים".
זה הכל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים