חגיגה + קליפ (לא לרגישים)

• הוסף לסימניות
ומירלה את אלופת האלופות!!

• הוסף לסימניות
תודה לכל הפונים באישי ומחזיקים לי אצבעות!
אמנם ממש לא נפגעתי אך זה מחמם את הלב...

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי בעניין שאלה לרב,
מאוד משנה מה רוצים באמת בשאלה,

למצוא היתר
או דעת תורה אמתית

• הוסף לסימניות
הבטחתי שנשאל את הרב אך הרב היום בירמץ את בנו
נאלץ לחכות למחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;1456217:
לעניות דעתי בעניין שאלה לרב,
מאוד משנה מה רוצים באמת בשאלה,

למצוא היתר
או דעת תורה אמתית
בד"כ בכל שאלה יש לאדם רצון מסוים לכאן או לכאן.
ולכן, גם אם רציתי היתר, ניסחתי את שאלתי בזהירות ודייקנות וכתבתי את הציטוט.
אני לא מבינה את הצידקות היתרה שנתקפו בה כמה חבר'ה..
טוב, ככה זה כשמדובר בעברות/ מצוות של השני. היר"ש מתעצמת אוטומטית.

בכ"א תודה כי בזכותכם סופסוף שאלתי ת'שאלה.. ועכשיו אני כבר יכולה לתכנן את הסשן.
רק לא ברור לי איך לנסח את הכותרת..

• הוסף לסימניות
סתם בשביל שאני אהיה ברור יותר:
אין לי רצון להכניס את עצמי לנושא של ביזוי אוכלין ו/או צניעות, וגם לא התייחסתי לכך בהודעתי.
אני הבעתי את דעתי על שני דברים:
א.
הטרנד הזה לא יפה בעיני, והתוצאה הסופית שלו פשוט לא יפה. תקראו לזה "זווית לא מחמיאה"..
זה כמו לצלם ילד עם בגדים שלא יושבים טוב, עם נזלת על הפנים, או עם טיטול שמציץ מתוך המכנסים.
בעיניכם זה מותק, בעיני זה טראש זול וקיטש ירוד - וזכותי להמעיט בערכו (שגם ככה הוא ריק מכל ערך).
ב.
טרנד שני בפורום:
כותרת שמגבילה את התגובות "לא לרגישים" היא לא כותרת שמקובלת בעיני.
היא בדיוק מסמלת את המגמה שבה הפורום הופך מפורום מקצועי לפורום שיתופי, וזה גרוע בהרבה מעצם התמונה.
לתועלת העניין פשוט תרגמתי את הכותרת לשפה מובנת לכל, ולהלן התרגום: "אני מעלה כרגע תמונה שהולכת למצוא חן בעיני ה"מבינים", ויתכן שיש אי אלו אנשים עם מגבלה נפשית, להלן: "הרגישים".
רגישים אלו עלולים להביע את דעתם בצורה שלא תחמיא לי, ואפילו תגרום לעוד אנשים להסכים עם דעתם. אי לכך ובהתאם לזאת, אני מודיע מראש שזכות התגובה שייכת רק לאנשים שאינם משתייכים לקבוצת הרגישים".
זה הכל.

• הוסף לסימניות
במקום להגיע למצב של התנצלות...
כדאי לקחת את דברי ר' ישראל מסלנט ברצינות: לא כל מה שחושבים יש להביע .. לכתוב ... ולהדפיס...

• הוסף לסימניות
לא מצליחה להבין למה יש כאן ביזוי,
כשהבת שלי אוכלת עוגיה, עוגה, קרמבו....(סתם ביום יום)
היא עושה בדיוק אותו דבר.(נמרחת, מקוצ'ת, מפוררת)
האם את כל החתיכות המעוכות אני אמורה לאסוף ולאכול אותם?
כשראיתי את הסרטון המתוק הזה כמה פעמים...דמינתי אותה בפנים - וזה פשוט לאכול..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1456348:
סתם בשביל שאני אהיה ברור יותר:
אין לי רצון להכניס את עצמי לנושא של ביזוי אוכלין ו/או צניעות, וגם לא התייחסתי לכך בהודעתי.
אני הבעתי את דעתי על שני דברים:
א.
הטרנד הזה לא יפה בעיני, והתוצאה הסופית שלו פשוט לא יפה. תקראו לזה "זווית לא מחמיאה"..
זה כמו לצלם ילד עם בגדים שלא יושבים טוב, עם נזלת על הפנים, או עם טיטול שמציץ מתוך המכנסים.
בעיניכם זה מותק, בעיני זה טראש זול וקיטש ירוד - וזכותי להמעיט בערכו (שגם ככה הוא ריק מכל ערך).
ב.
טרנד שני בפורום:
כותרת שמגבילה את התגובות "לא לרגישים" היא לא כותרת שמקובלת בעיני.
היא בדיוק מסמלת את המגמה שבה הפורום הופך מפורום מקצועי לפורום שיתופי, וזה גרוע בהרבה מעצם התמונה.
לתועלת העניין פשוט תרגמתי את הכותרת לשפה מובנת לכל, ולהלן התרגום: "אני מעלה כרגע תמונה שהולכת למצוא חן בעיני ה"מבינים", ויתכן שיש אי אלו אנשים עם מגבלה נפשית, להלן: "הרגישים".
רגישים אלו עלולים להביע את דעתם בצורה שלא תחמיא לי, ואפילו תגרום לעוד אנשים להסכים עם דעתם. אי לכך ובהתאם לזאת, אני מודיע מראש שזכות התגובה שייכת רק לאנשים שאינם משתייכים לקבוצת הרגישים".
זה הכל.
א. אתה מבהיר שהבעיה כאן היא לטעמך האישי, וזוית לא מחמיאה, וכו.. שזה בהחלט לא מצדיק תגובה פוגענית ובוטה.ציטוט:("יש גבול לכמה גועל ראוי חשוף אנשים...")
ב. הכותת לא לרגישים מבטאת אקסטרא התחשבות למשל זכור לי אי אלו בע"ח שעוררו בי גועל רב, ולא עלה על דעת איש מבאי הפורום למחות בצורה כזו.

פורום זה הוא פורום צילום מקצועי וכל מי שרואה את עצמו מתאים לכותרת זו רשאי להעלות תמונות.
אני אכן לומדת שצריך לוותר על התוספת המתחשבת ברגישים, כי כפיי הנראה מעבר לרגישות הם פשוט מחפשים על מה לתקוף, וזה נותן להם עוד חומר.

• הוסף לסימניות
אני אומנם לא צלמת ? אבל...

:D ח....ח....ח... מתוק מתוק חבל על הזמן,
רעיון מקורי
תמשיכי להיות יצירתית

• הוסף לסימניות
קקטוס, אני חושב שדווקא זה מאוד יפה ה"השטויות" שילד קטן עושה, ובעיקר משום שהוא מתמרח בעוגה! ולא בנזלת...
לגבי הצניעות, הלכתית כנראה שאין בזה בעיה, אבל יש כאלה שרגישים גם לזה, ולא, הם לא התאמנו לזה, הם פשוט מביטים, ומרגישים חוסר נוחות עם תמונה של תינוקת שאינה שלהם, חשופה.
אי אפשר להסביר, צריך להרגיש.
ולפותחת האשכול, זה פשוט יפהפה, הכותרת, אני משער, נכתבה בציניות.

• הוסף לסימניות
כמה ביטול תורה שהולך פה....:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה