נכתב ע"י CCגרפיקה ועימוד;915088:כמה כללים למדריך
1. המדריך נכתב על עוגיות שוקלד'ציפס ויעיל גם על סופגניות
2. הרעיונות במדריך זה לא להתגבר על המכשול אלא איך לייצר את המכשול
תחייכו![]()
נכתב ע"י CCגרפיקה ועימוד;915088:כמה כללים למדריך
1. המדריך נכתב על עוגיות שוקלד'ציפס ויעיל גם על סופגניות
2. הרעיונות במדריך זה לא להתגבר על המכשול אלא איך לייצר את המכשול
תחייכו![]()
נכתב ע"י rifki;914753:שמעתי עצה מדיאטנית:
קחו סופגניה והכניסו אותה לקערת מים,והתבוננו כיצד היא מתפוררת-אז (אולי) לא יתחשק לכם סופגניות עד שנה הבאה.
נכתב ע"י RMO;915744:גם לחם מקמח מלא יתן את אותה תוצאה. זה כל מאפה שמרים.
אבל שמעתי מדיאטני תששמה פתילה בסופגניה ודלק לה 4 שעות!!
נכתב ע"י RMO;915744:גם לחם מקמח מלא יתן את אותה תוצאה. זה כל מאפה שמרים.
אבל שמעתי מדיאטני תששמה פתילה בסופגניה ודלק לה 4 שעות!!
סוף סוף משהו אמיתי.נכתב ע"י פוסטר;914755:היי סופגניה זה מאכל טעים מאוד!!
חנוכה פעם בשנה (לא כל חודש)
אז תוכלו פעם בשנה 2/3 סופגניות,
זה באמת כל כך קריטי??
כנראה שלא ניסית את של פיצה אורי.נכתב ע"י ruchama135;915053:
תגלי לי איפה את קונה?
אני כבר ניסתי את גרליץ, מאפית סנהדריה, ברוקלין, יש, אנג'ל ואינגליש קייק.
בשניה הראשונה רובם טעימים אבל בביס הרביעי לקראת החמישי זה באמת מגעיל.
סליחה אם פגעתי...
נכתב ע"י מרגלית10;1136096:סתם פטנט נחמד,
להבטיח לעצמי סופגניה אחת טעימה במיוחד באחד מימי החנוכה שאותו אוכלים עם "לשם יחוד" ומרגישים כל ביס וביס...
ואז כל הסופגניות לא כ"כ מדברות אלי כי הרי "שמורה לי סופגניה טעימה הרבה יותר"
נכתב ע"י כוכב103;1136104:מצות בפסח אתם סופרים? (כמובן שאני לא מדברת ח"ו על מה שמצוה לאכול)
סופגניה אחת כל יום מימי החנוכה מכילה הרבה פחות קלוריות
נכתב ע"י כוכב103;1136104:מצות בפסח אתם סופרים? (כמובן שאני לא מדברת ח"ו על מה שמצוה לאכול)
סופגניה אחת כל יום מימי החנוכה מכילה הרבה פחות קלוריות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים