נכתב ע"י גרף הול;914726:דוקא אני תופס 2 יונים במכה אחת...
גם כושר וגם סופגניות![]()
נכתב ע"י rifki;914753:שמעתי עצה מדיאטנית:
קחו סופגניה והכניסו אותה לקערת מים,והתבוננו כיצד היא מתפוררת-אז (אולי) לא יתחשק לכם סופגניות עד שנה הבאה.
נכתב ע"י שושיה;914768:אני עשיתי השנה 7 ק"ג סופגניות (לא להתעלף!!! לערבי לביבות וכו') ואכלתי מהן לא מעט אני נוטה לעלות במשקל מכל פרוסת לחם, ומשום מה לא העליתי כלום במשקל...
אז לא נראה לי ששתים שלוש סופגניות (בתנאי שלא מצטרפים לזה עוד מעדנים) בחנוכה שאח"כ את אוכלת ירקות ורק ירקות יעלו לך במשקל.
נכתב ע"י ruchama135;915030:בינינו - הסופגניות הם גועל נפש.
נכתב ע"י rifki;914753:שמעתי עצה מדיאטנית:
קחו סופגניה והכניסו אותה לקערת מים,והתבוננו כיצד היא מתפוררת-אז (אולי) לא יתחשק לכם סופגניות עד שנה הבאה.
נכתב ע"י סטודנטית;915051:אתם כנראה לא קונים אותם במקום הנכון..........
זה מזכיר לי משהו,נכתב ע"י ruchama135;915053:
תגלי לי איפה את קונה?
אני כבר ניסתי את גרליץ, מאפית סנהדריה, ברוקלין, יש, אנג'ל ואינגליש קייק.
בשניה הראשונה רובם טעימים אבל בביס הרביעי לקראת החמישי זה באמת מגעיל.
סליחה אם פגעתי...
??נכתב ע"י קקטוס;915060:זה מזכיר לי משהו,
פעם עבדתי למשך תקופה, בחנות ליד מאפיית ברוקלין, וכשהייתי רעב מאוד הייתי קונה שם איזה דונאט ענק.
ואז הייה מתחיל אפקט הבולמיה-נברוזה של כל דונאט באשר הוא:
אתה אוכל כמה ביסים, וזה טעים, ואז אתה מגיע לחלק הקשה בו צריך לסיים את הדבר הזה, כי אתה גם רעב, וגם זה עדיין קצת טעים, וגם חבל על השקלים ששילמת, וגם אתה לא יודע מה לעשות עם הצמיג הזה, ובל תשחית.
אז אתה דוחס את זה לפה במהירות, ובעיניים אתה כבר רואה עיגולים ציבעוניים מרחפים, וזה כבר נהיה סיוט. אתה מנסה לבלוע בלי ללעוס וזה לא מצליח, ואז לקוח נכנס לחנות, והוא לא מוצא אותך כי הסופגנייה מסתירה לך את הפרצוף, אז אתה בולע במהירות את השארית, מסמן לו עם הידים שיקח מה שהוא צריך משם, אחרי שהוא משלם, אתה הולך לאיזו פינה אפלה ומנקה את הגוף שלך מהדבר הנורא הזה, תוך כדי מילמול נדרי שוא.
למחרת אתה רעב, ומבקש מאיזה רב שבדיוק נכנס לחנות שיתיר לך את הנדר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים