חג חמישי שמח...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG_3258m.jpg
    IMG_3258m.jpg
    KB 36.7 · צפיות: 25
  • IMG_3277m.jpg
    IMG_3277m.jpg
    KB 56.2 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
לא צלמת. אבל לדעתי 2.

• הוסף לסימניות
השני הרבה יותר מוצלח מבחינת תאורה
ממש יפה!!!

• הוסף לסימניות
יאמי...
מזכיר לי קצת שושי סירקיס

• הוסף לסימניות
לא כ"כ מבינה בצילום
אבל הראשון יותר גירה אותי
רק צריך יותר תאורה, מידי חשוך.

• הוסף לסימניות
התאורה בשני יפה,אבל מפריעה לי החיתוך...

• הוסף לסימניות
2
הראשון בשביל האומנות

• הוסף לסימניות
השניה פשוט מעולה! הראשונה עם קצת עריכה יכולה גם להיות מהממת

• הוסף לסימניות
כרגע השנייה יותר יפה בגלל התאורה!
אבל אין מה לומר שלטעמי הראשונה הרבה יותר מגרה!!!
מי באמת אכל/ שתה את זה בסוף????

• הוסף לסימניות
ברור שהשניה

• הוסף לסימניות
בעניי אין מקום להשוואה תמונה ראשונה .
מה גם שלא התחברתי לקומפוזיציה של השניה. והיא גם מוארת ואין בה משהו שגירה אותי.
לעומת זאת הראשונה אם הייתי רואה אותה בפרסומת הייתי קונה.(אולי יש מקום לחשוב על תמונת אורך)
ובשניהם ניכרת ההשקעה.

• הוסף לסימניות
השניה הרבה יותר טובה מבחינת התאורה אבל משום מה הכפית נראית המלך בתמונה הזו, ולכן לדעתי הראשונה עדיפה, רק כמובן - קצת חשוכה..

• הוסף לסימניות
חני שתיהן מדהימות, בראשונה הייתי מאירה רק את הכיתוב והיא אומנותית מאד
השניה מעולה בתאורה וגם מתאימה לכיתוב-קפה...

• הוסף לסימניות
המון תודה על התגובות... אני אישית מתחברת לראשונה.. אהבתי את החושך זה הזכיר לי חורף כנראה הגזמתי .. השתמשתי ב3 רפלקטורים שחורים כדי לקבל דרמה...

שוב תודה וחורף בריא :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה