דרוש מידע חדרי גן במלון ניר עציון

• פותח הנושא ELO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למישהו יש מושג מה הרמה שלהם?
שווה ללכת? או שעדיף לא להתפשר?

• הוסף לסימניות
אני לא יכול להשוות כי הייתי רק בגן.
היה נחמד אבל בכל מקרה יש בו מעלה שאין בחדרים שבבנין שאין לך רעש של דלתות נסגרות ונפתחות וילדים רצים כמו שיש בבנין מהחדרים הסמוכים

• תודה
Reactions: ELO
  • הוסף לסימניות
יש שם כמה סוגי גן, יש ישנים, משודרגים, ובוטיק, תלוי למה הכוונה.....

• הוסף לסימניות
רק חדר גן משודרג.
ממש נחמד. ויש הרבה יותר פרטיות ושקט ומרחב.
לא כדאי חדר גן פשוט. כי הוא ממש פשוט.

• הוסף לסימניות
הייתי בחדר גן משופץ. החדר עצמו היה ממש יפה ונעים.
השרותים והאמבטיה לא היו משופצים וזה היה קצת מעצבן, לא שהם היו מלוכלכים או מגעילים, לי אישית זה לא היה כזה נעים.
אבל מה באנו ללילה אחד באמצ"ש וזה ממש היה שווה.
שימי לב לבקש חדר בלי דלת מקשרת כי שומעים המון רחשים (ברז נדלק, התלחשויות) וזה ממש מעצבן (בלש' המעטה...)

• הוסף לסימניות
היינו בחדר גן ולא ממליצה בכלל..
גם בגלל ההליכה כל פעם למלון וגם שהיו שם כל מיני מעופפים וחיות משונות..
מה שכן יש מעלה בחדרי גן שאפשר לעשות מזגן על כמה מעלות שרוצים ומתי שרוצים ,מה שאין
אפשרות בחדרים בתוך המלון..

• הוסף לסימניות
אני הייתי לאחרונה בחדר גן הכי פשוט שיש (זה מה שנשאר)
ומאוד נהננו, היה בסדר גמור

• הוסף לסימניות
היינו בחדר גן ולא ממליצה בכלל..
גם בגלל ההליכה כל פעם למלון וגם שהיו שם כל מיני מעופפים וחיות משונות..
מה שכן יש מעלה בחדרי גן שאפשר לעשות מזגן על כמה מעלות שרוצים ומתי שרוצים ,מה שאין
אפשרות בחדרים בתוך המלון..
גם במלון אפשר לעשות במזגן מה שרוצים ומתי שרוצים (נכון לחודש שבט האחרון...)

• הוסף לסימניות
בפרסומים של שלהבת חדר גן זה 650×3

• הוסף לסימניות
דווקא היינו בבניין וחשבנו שאם נלך פעם שוב זה יהיה לחדר גן
לא מבינה למה זה יותר זול
מה שכן, חשוב שהוא יהיה קרוב
שלא תצטרכו ללכת לכל ארוכה וכד' הרבה

• הוסף לסימניות
זה מאוד אישי יש שנהנו יותר וכו' תלוי מה הציפיות סה''כ נחמד והמחיר... עדיף לקנות דרך סוכן ולא ישר מהמלון יותר זול

• הוסף לסימניות
לאחרונה היינו בחדר גן משופץ- וזה לא היה נראה ששיפצו אותו בשנים האחרונות..
זה לא סותר שנהננו מאד...
כשפנינו להנהלה נאמר לנו שיש חדרים יותר פשוטים מזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה