דרוש מידע חדרי קפה במוסדות ובתי כנסיות

• הוסף לסימניות
לצורך בנייה
אשמח לקבל תמונות ומידע לגבי חדרי קפה ותה בבתי כנסיות כמו דושינסקיא סאטמר וכדומה
כמו"כ המלצות על מיקומי קניית הכלים
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
מקפיצה
גם אני אשמח

• הוסף לסימניות
כל עבודות הנירוסטה יש חברה מאוד מקצועי בבית שמש - יוסן
כלים שונים, שפירא בירושלים - ציוד למטבחים אמין

• הוסף לסימניות
למישהו יש המלצות על יוסן
אני קיבלתי "מחמאות" בלעז אליהם

• הוסף לסימניות
המלצה חמה על איש נירוסטה מקצועי והרבה יותר זול מחבאת יוסן
"ארי קרויס"
0533180163
לאחרונה ראיתי את העבודות שלו בכמה מוסדות

• תודה
Reactions: SDR
  • הוסף לסימניות
ארי קרויס שם החברה שלו קרויס נירוסטה
הוא עשה את הנירוסטה להרבה מוסדות
ביניהן סאטמר ותולדות אהרן ועוד...

• הוסף לסימניות
שלום וברכה הזמנתי משטח נירוסטה לחדר קפה לבית מדרש (לא דרך קרויס) למעשה טעיתי בחישוב והמשטח לא עובר במעברים אצלי בבית מדרש חסר כמה ס"מ אשמח אם מישהו ינדב לי מידע על אחד שיכול לעזור לי בזה
וזכות הרבים תלוי בו
0504123020

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה