בקשה חדרי שינה לילדים, על איזו חברה אתם ממליצים ואיזה סוג עץ???

• הוסף לסימניות
House in
ברזילי

• הוסף לסימניות
לי יש חדר ילדים ר.א. מעולה.
סחורה איכותית ויפה גם אחרי מעבר דירה - פירוק והרכבה מחדש.
לאמא שלי יש ריהוט שלהם כבר למעלה מ- 15 שנה וזה נראה כאילו אתמול הרכיבו לה.
ת.ב.י. לא מתחיל להשתוות באיכות
מתי את קנית את הריהוט ?

• הוסף לסימניות
לי יש חדר ילדים ר.א. מעולה.
סחורה איכותית ויפה גם אחרי מעבר דירה - פירוק והרכבה מחדש.
לאמא שלי יש ריהוט שלהם כבר למעלה מ- 15 שנה וזה נראה כאילו אתמול הרכיבו לה.
ת.ב.י. לא מתחיל להשתוות באיכות
יש לך ניסיון עם ת.ב.י. שזה פחות טוב או מפי השמועות?

• הוסף לסימניות
להורים שלי יש מיטת רביעיה מעץ (מאחת החברות שציינת...)ומאד מאד כבד להוציא ולהכניס את המיטות.
בבית שלי קניתי מיטת שלישייה קומפורט (היירייזר) בצבע לבן עם מזרונים תכולים. אני נהנית עד השמים! מאד קל להוציא ולהכניס, אפשר לארח שם זוגות והעיצוב מושלםםםם.

אפשר שתשלחי לי באישי איזו חברה?
וגם לגבי הייריזר שקנית, הדפנות בצדדים ומאחור זה MDF, איך זה עומד בשטיפות?

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו חדר ילדים בברזילי לפני 4 שנים
מאוד מאוד מרוצים.

• הוסף לסימניות
הרהיטים של House in מקסימים
באתר זה נראה שמוכרים רק עץ מלא
יש לכם נסיון עם הריהוט שלהם ?
יש להם גם mdf אבל פחות איכותי.
מחירים מאד הוגנים ואיכותי ממש.

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד חוות דעת מנסיון לגבי הרהיטים של ר.א
וכן האוס אין

• הוסף לסימניות
מניחה כאן כמה תמונות של חדרי ילדים מאלי אקספרס שמאז שראיתי אני לא מפסיקה לחלום על משהו כזה בשביל הילדים שלי...
(לחיצה על התמונה מביאה לקישור)
יש לקנות משהו מהסגנון הזה בארץ?
מישהו ניסה?

H1329612d102a4f8fb95502da64f62af3w.jpg
ד.jpg
Creative.jpg
-(2).jpg
Children-bedroom-furniture-modern-bunk-bed-children-bed.jpg

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו מר.א לפני פסח מיטת ילדים קומותיים רכבת. לא מסנדוויץ.. מרוצים ב"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה