מתי את קנית את הריהוט ?לי יש חדר ילדים ר.א. מעולה.
סחורה איכותית ויפה גם אחרי מעבר דירה - פירוק והרכבה מחדש.
לאמא שלי יש ריהוט שלהם כבר למעלה מ- 15 שנה וזה נראה כאילו אתמול הרכיבו לה.
ת.ב.י. לא מתחיל להשתוות באיכות
הרהיטים של House in מקסימיםHouse in
ברזילי
יש לך ניסיון עם ת.ב.י. שזה פחות טוב או מפי השמועות?לי יש חדר ילדים ר.א. מעולה.
סחורה איכותית ויפה גם אחרי מעבר דירה - פירוק והרכבה מחדש.
לאמא שלי יש ריהוט שלהם כבר למעלה מ- 15 שנה וזה נראה כאילו אתמול הרכיבו לה.
ת.ב.י. לא מתחיל להשתוות באיכות
זה לא עוזר לילפני 3 שנים פחות או יותר.
יש לך ניסיון עם ת.ב.י. שזה פחות טוב או מפי השמועות?
[/
/QUOTE]
לאמא שלי יש ניסיון מהתקופה שגדלתי אצלה בבית.. אי לכך גם לי יש כמה מסקנות לגבי הטיב והאיכות
להורים שלי יש מיטת רביעיה מעץ (מאחת החברות שציינת...)ומאד מאד כבד להוציא ולהכניס את המיטות.
בבית שלי קניתי מיטת שלישייה קומפורט (היירייזר) בצבע לבן עם מזרונים תכולים. אני נהנית עד השמים! מאד קל להוציא ולהכניס, אפשר לארח שם זוגות והעיצוב מושלםםםם.
אפשר שתשלחי לי באישי איזו חברה?
וגם לגבי הייריזר שקנית, הדפנות בצדדים ומאחור זה MDF, איך זה עומד בשטיפות?
יש להם גם mdf אבל פחות איכותי.הרהיטים של House in מקסימים
באתר זה נראה שמוכרים רק עץ מלא
יש לכם נסיון עם הריהוט שלהם ?
ממה שהבנתי ונראה במציאות לא כדאי לחדר ילדים, אולי למתבגרים.ארון הזזה מומלץ או יותר חלש?
מאיפה קנית אני רוצה להזמין גם כזה.תודה!!היי,
אני קניתימיטת שלישייה ברזל בשילוב עץ של comfort
מחזיק מעמד יופי,
מרשים מאוד,
לא כבד,
נח לילדים להכניס את המיטות
וממש יפה
מאיפה קנית אני רוצה להזמין גם כזה.תודה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים