בקשה חדרי שינה לילדים, על איזו חברה אתם ממליצים ואיזה סוג עץ???

• הוסף לסימניות
לפני קניית ריהוט לשני חדרי ילדים, דפדפתי כאן בהמלצות וראיתי שלא כ"כ ממליצים על ר.א לאחרונה...
מה כן???
האם חברת ת.ב נחשבת טובה?
אולי עדיף עץ מלא?
סנדוויץ הכל?
התבלבלנו לגמרי...
חשוב לנו חדרי שינה חזקים ואיכותיים שיחזיקו מעמד לאורך שנים.
אשמח לעצתכם המחכימה!
תודה!!!

• הוסף לסימניות
אם יש לכם תקציב, אני מציע לפנות לנגר טוב.

אפשר לפנות גם אלי, המלצות בשפע.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה
חוץ ממראה, יש איזשהו הבדל בין מיטת עץ מלא לסנדוויץ, מבחינת חוזק ועמידות?

• הוסף לסימניות
עוד מישהו שיכול לחוות את דעתו מנסיון אישי?

• הוסף לסימניות
הנסיון שלי לא כ"כ ארוך, רק כמה חודשים
אבל כשרציתי לקנות התלבטתי בין כל הנ"ל
אין הבדלים גדולים במחירים.
בסוף עשיתי בנגריית סיני בב"ב
מכמה סיבות:
לחמי יש מיטה ישנה משם במצב מעולה.
אהבנו את זה שיש עץ משמעותי בכל מיטה ולא קרשים דקים או רק חתיכות עץ לסירוגין.
בנתיים ב"ה מרוצים ואוהבים.

• הוסף לסימניות
היי,

אני קניתימיטת שלישייה ברזל בשילוב עץ של comfort
מחזיק מעמד יופי,
מרשים מאוד,
לא כבד,
נח לילדים להכניס את המיטות
וממש יפה

קבצים מצורפים

• 7.jpg
    7.jpg
    KB 190 · צפיות: 210
  • הוסף לסימניות
לכו לשוהם בבני ברק. ישלהם גם מחברות מוכרות וגם נגר פרטי.
לאחרונה רכשתי מהם מיטת רביעייה מסנדוויץ אדום אוקומה, נותן תחושה מעולה של איכות.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים,
יש מישהו שהתנסה בחברת ר.א? ת.ב? עצלמה?
מיטות הירייזר פחות נראה לי, גם בגלל שהדפנות בצדדים הם MDF וגם בגלל העיצוב מצד שני יש להן חוזק...

• הוסף לסימניות
לי יש חדר שינה מר.א. כבר שנתיים, מאוד נהנה חזק ויפה מסנדוויץ.

• הוסף לסימניות
מה סדר גודל של תקציב לחדר סטנדרט - שלישית מיטות, ארון 4 דלתות, כתביה כפולה. לעומת חברה....
סדר גודל 15 - 25 אלף ממוצע
יכול להיות גם יותר או פחות, תלוי בתכנית וכו'.

• הוסף לסימניות
יש למישהו עץ מלא והוא מרוצה ?
כי המראה יותר מרשים לעומת פורמייקה השאלה כמה זה עמיד ?

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים,
יש מישהו שהתנסה בחברת ר.א? ת.ב? עצלמה?
מיטות הירייזר פחות נראה לי, גם בגלל שהדפנות בצדדים הם MDF וגם בגלל העיצוב מצד שני יש להן חוזק...
להורים שלי יש מיטת רביעיה מעץ (מאחת החברות שציינת...)ומאד מאד כבד להוציא ולהכניס את המיטות.
בבית שלי קניתי מיטת שלישייה קומפורט (היירייזר) בצבע לבן עם מזרונים תכולים. אני נהנית עד השמים! מאד קל להוציא ולהכניס, אפשר לארח שם זוגות והעיצוב מושלםםםם.

• הוסף לסימניות
יש למישהו עץ מלא והוא מרוצה ?
כי המראה יותר מרשים לעומת פורמייקה השאלה כמה זה עמיד ?
יש לי מיטה מהממת (מינצר אשדוד, נגר גזע העץ) בנתיים שנה. יפה, קלה. עץ מלא צבע לבן בתנור

• הוסף לסימניות
לי יש חדר ילדים ר.א. מעולה.
סחורה איכותית ויפה גם אחרי מעבר דירה - פירוק והרכבה מחדש.
לאמא שלי יש ריהוט שלהם כבר למעלה מ- 15 שנה וזה נראה כאילו אתמול הרכיבו לה.
ת.ב.י. לא מתחיל להשתוות באיכות

• הוסף לסימניות
אני קניתי מיטת רביעיה אצל מעבל - בביתר / אימפריה - בירושלים מאוד מרוצה. כבר 3 שנים.

• הוסף לסימניות
עץ מלא בדרך כלל עשוי מעץ אורן החלש ביותר , המיטות כבדות לפתיחה , צריך לשמור היטיב ממכות ,שריטות וכדו
מיטות סנדויץ בפרט מהסנדויץ האיכותי בדרך כלל מחזיקים יותר זמן , לנו יש מיטה סנדויץ פורמייקה למעלה מ 15 שנה במצב מעולה
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה