דרוש מידע חדר אוכל בחיידרים-יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
שלום לכם
קבלתי לצייר ספר קומיקס שתורגם מאינגליש לעברית.
בספר מוזכרות סצנות המתרחשות בחדר אוכל בחיידר.
האם קיים כזה דבר בחיידרים בישראל? אצלינו בחיידר אין (-:
אשמח דווקא לשמוע שכן....ואם זה איכשהו מוכר או נפוץ.

• הוסף לסימניות
יש, אמנם יחסית נדיר

• הוסף לסימניות
כן. בחיידר של הבנים שלי.
גם בחיידר קמניץ יש וכן בחוות דעת (בירושלים הכל)

• הוסף לסימניות
בודאי שיש. ב2 החיידרים של הבנים שלי. בירושלים.

• הוסף לסימניות
גם בחיפה יש

• הוסף לסימניות
מההכרות שלי יש כמה סגנונות
1. שמחלקים בכיתות בכלים חד פעמיים / לחילופין אפשר להביא מהבית
2. חדר אוכל כנ"ל
3. הפסקה בין 1-3 הולכים הביתה לאכול וחוזרים

• הוסף לסימניות
קיים
בבני ברק לא כי גרים קרוב
בירושלים מאד מצוי
בק"ס לא כנ"ל

• הוסף לסימניות
תודה לכולם/ן. האם זה בחיידרים חסידיים או שיש גם בחיידרים ליטאיים?

• הוסף לסימניות
יש חיידרים שנשאר חדר אוכל, אך לאט לאט רואים אותו נעלם מעוד חיידר ועוד אחד. הם עוברים לחלוקה בכיתות בכלים חד פעמיים או למנות קרב, פשוט כי מהשטח של חדר האוכל אפשר לבנות לפחות עוד 2 כיתות, וחבל על השטח המבוזבז...

• הוסף לסימניות
הלוואי והיה.....

• הוסף לסימניות
בטח יש, אבל עולה כסף כמובן.

• הוסף לסימניות
יש.
ואם את רוצה לדעת פרטים. בד"כ יושבים לפי כתות.
מהכיתות הנמכות עד הכיתות הגבהות.
או שיש מקמות שהאכילה מתבצעת בשתי נגלות

• הוסף לסימניות
בחיידר של הילדים שלי - חוות דעת ירושלים, חיידר לטאי. יש חדר אוכל פעיל כל יום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה