חדר בנים מחפש להתלבש

• הוסף לסימניות
יש לי חדר בנים עם ארון 5 דלתות בצבע שמנת ידיות עגולות מעוצבות תכלת ועץ
ומיטה ברזלים שמנת ישנה של קומפורט מלפני שנים שקניתי עד שתישבר אבל לצערי היא לא נשברת...
במרכז התקרה של החדר צבוע לי שמים בצורת עיגל מסביב למנורה שהיתה בצורת מטוס אבל הלכה לבית עולמה
רוצה להלביש את החדר מהתחלה ואין לי גישה לאלי אקספרס
אהבתי את הסגנון של הים ולא יודעת מאיפה להתחיל
אשמח לתמונות של חדרים אמיתיים (לא השראות מפינטרסט שם החדרים בגודל אולמות) ומידע על מקומות לקנית אבזור

תודה ענקית למסייעים

• הוסף לסימניות
לא שחייבים מאליאקספרס, אבל אני נותנת שירות של ייעוץ+הזמנה של כל האבזור

אשמח לתמונות של חדרים אמיתיים (לא השראות מפינטרסט שם החדרים בגודל אולמות)

הנה תמונות שנשים שלחו לי בעקבות הפוסט הזה
חייבת לשתף במייל מרגש שקיבלתי השבוע:
img_0035-jpg.1672471
img_0032-jpg.1672470

עוד שיתוף של לקוחה מהממת שלי, קיבלתי אתמול:
%D7%97%D7%93%D7%A8-%D7%99%D7%9D2-jpg.1761597
040ddcc4063e4090a015f9e8e1621595-jpg.1761596

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי חדר בנים עם ארון 5 דלתות בצבע שמנת ידיות עגולות מעוצבות תכלת ועץ
ומיטה ברזלים שמנת ישנה של קומפורט מלפני שנים שקניתי עד שתישבר אבל לצערי היא לא נשברת...
במרכז התקרה של החדר צבוע לי שמים בצורת עיגל מסביב למנורה שהיתה בצורת מטוס אבל הלכה לבית עולמה
אהבתי את הסגנון של הים ולא יודעת מאיפה להתחיל
אשמח לתמונות של חדרים אמיתיים (לא השראות מפינטרסט שם החדרים בגודל אולמות) ומידע על מקומות לקנית אבזור

תודה ענקית למסייעים
הכתיבה שלך יפה ;)

• הוסף לסימניות
את יכולה הזמין מחדר מחשבים, אפשר לשים לך קישורים כאן ולהזמין או שמישהי תזמין בשבילך- זה הכי זול.
יש גם את ההאתר הזה

יותר יקר מאלי אקספרס אבל יותר זמין. ויש גם את

וגם את זה שזה שעון

זה כרית

באי אקספרס/טמו משמעותית יותר זוול

• הוסף לסימניות
את יכולה הזמין מחדר מחשבים, אפשר לשים לך קישורים כאן ולהזמין או שמישהי תזמין בשבילך- זה הכי זול.
יש גם את ההאתר הזה

יותר יקר מאלי אקספרס אבל יותר זמין. ויש גם את

וגם את זה שזה שעון

זה כרית

באי אקספרס/טמו משמעותית יותר זוול
היה נחמד לראות את המחירים ;)

• הוסף לסימניות
יש גם את ההאתר הזה
יש שם הרבה מוצרים שנמכרים באלי וטמו - ממש אחד לאחד, והמחירים בפונפוני הרבה יותר גבוהים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה