דרוש מידע חדר בריחה אונליין שפתוח בנטפרי, יש כזה דבר? המלצה?

• הוסף לסימניות
ראיתי שיש ברשת חדרי בריחה שאפשר שכל משתתף ישב בביתו וביחד איכשהו מתקדמים אונליין
השאלה אם יש למישהו המלצה על אחד מוצלח ואם יש כזה שיודעים שנפתח בנטפרי?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
או כל פעילות אחרת למסיבה שהמשתתפים נמצאים בחלקים אחרים בארץ????????
מישהו???

• הוסף לסימניות
מה זה קהוט?
משחק חידונים תחרותי
אפשר להכין לבד חידון על כל נושא שרוצים (צריך להירשם לאתר בשביל ליצור)
ואפשר לחפש חידונים מוכנים בגוגל על איזה נושא שרוצים

• הוסף לסימניות
@טאבו
תודה!

אני מחפשת תוכנית מוכנה להפעלה מרחוק של קבוצה, לא משהו שצריך להכין אותו, אין לנו זמן....
למישהו יש עוד רעיון????
המשתתפים נמצאים בכל הארץ ולא יכולים להגיע וצריך הפעלה מרחוק לכולם....

• הוסף לסימניות
עדיין רלוונטי?
כי יש את הפון קליק ויש לו מאגר שאלות מוכן את רק צריכה לבחור תוך חצי שעה יכול להיות לך משחק...
השתמשנו הרבה באופציה כשנתקענו...

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה מעודכן...
היה לי אתר אחר...
המייל שאני התכתבתי איתם:
c3834000_gmail.com
נשלחת כזאת תגובה אוטומטית עם פרטים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה