אטרקציה חדר בריחה במציאות מדומה (VR): הבריחה מהכלא

• הוסף לסימניות
זה מטורףףף,
זה משהו שקשה להסביר..
אנחנו עשינו את "הצוללת של קפטן נמו" וזה מטורף איך שמרגישים ממש באיזה צוללת נטושה פסטורלית במעמקי הים
וממש מרגישים בתוכה במציאות וניתן ללכת בתוכה ולהזיז חפצים ממש כמו במציאות,
קשה להסביר את זה...
השחקנים מתקשרים ורואים אחד את השני דרך חיישנים, גם כן משהו חוויתי בפני עצמו,
והם ראשונים במגזר שלנו וכל התוכן נקי,
ממליצה ממששש!!

• הוסף לסימניות
האמת היא שאני הייתי בחדר בריחה מציאות מדומה בירושלים בדרך חברון, והיה נחמד החויה עצמה של המציאות מדומה, אבל החדר בריחה הוא לא מאתגר כמו חדר בריחה רגיל, זה חויה של מציאות מדומה לא של שכל ושל לנסות לפתור וכו'.

• הוסף לסימניות
האמת היא שאני הייתי בחדר בריחה מציאות מדומה בירושלים בדרך חברון, והיה נחמד החויה עצמה של המציאות מדומה, אבל החדר בריחה הוא לא מאתגר כמו חדר בריחה רגיל, זה חויה של מציאות מדומה לא של שכל ושל לנסות לפתור וכו'.
טוב מעניין וגם מוזר
כי אני יודע מחברים שהיו באסקייפ VR בנחל ניצנים בבית שמש ובאסקייפ רום
שהיו שם משחקים ממש מאתגרי חשיבה, לאלה שממש מסתבכים יש אפשרות להיעזר ברמזים, אבל בבסיס המשחק דורש הרבה מחשבה מחוץ לקופסה ומחשבה יצירתית ומאוד מאתגר
אז כנראה שיש כל מיני סוגי חדרי בריחה.....

• הוסף לסימניות
היינו באסקייפ-VR והיה מאתגר ממש וחידות ממש מעניינות ויצירתיות,
גם בתור וותיקים בחדרי בריחה קלאסיים,
יש להם כמה רמות (מתחילים מתקדמים ומנוסים..)
זה כמובן חוץ מהחוויה עצמה של הVR שהיא חוויה בפני עצמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה