דרוש מידע חדר בריחה "דופליקטים" הולך להיפתח... נשמח לעוד מידע!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שמעתי שאמרו שהולך להיפתח חדר בריחה "דופליקטים" (בדומה כנראה לחדר בריחה של ממלכה במבחן)

נשמח לשמוע עוד מידע כגו׳
איפה?
מתי?
ומה הולך להיות הסגנון....

אולי גם @יונה ספיר תוכל לגלות לנו כמה דברים.

• הוסף לסימניות
יפה זריז
פרסמו בעיתון לעניין בעמוד 116 ועדיין לא כותבים איפה יהיה.
מה שכתוב זה-
הסדרה שאהבתם עכשיו בחדר בריחה!
רגעים סוחפים ובלתי נשכחים במסדר הדופליקטים
בקרוב זה מתחיל!
דופליקטים
חדרי בריחה

• הוסף לסימניות
כע באתר שלה יש פרסומת יפה
הדבר היחיד שאני לא מבין זה למה היא עושה את זה אחרי שני ספרים כבר.?!

• הוסף לסימניות
אבל את הרעיון והרקע אנחנו כבר יודעים אז זה אפשרי כבר לא?
זה נכון, אבל זה קצת כאילו ... איך אני יסביר??!!
זה ממש לא קלאסי (בציבור שלנו לא עושים כאלה דברים בכלל יש חדר בריחה על ממלכה במבחן לא מכיר אחרים.) לעשות כזה דבר.
זה נשמע כמו פרסומת לספר...

אין לי בעיה אני חיכתי לזה מהרגע הראשון, אני מעריץ מושבע של דופליקטים.

• הוסף לסימניות
כן נכון זה באמת די מוזר שכבר עכשיו אחרי שיצאו רק שני חלקים היא עושה את החדר בריחה אבל זה יכול להיות ממש טוב גם עכשיו כולם בהתלהבות אז זה באמת יהיה מגניב.

• הוסף לסימניות
יש חדר בריחה על ממלכה במבחן
לפי הכתובת (רח' שטנר) והתיאור (קומה 2 מעברים צרים) - מדובר באותו מקום.
לא יודע האם החליפו ממלכה במבחן לדופליקטים, או שהוסיפו עוד חדר במקביל.

• הוסף לסימניות
לפי הכתובת (רח' שטנר) והתיאור (קומה 2 מעברים צרים) - מדובר באותו מקום.
לא יודע האם החליפו ממלכה במבחן לדופליקטים, או שהוסיפו עוד חדר במקביל.
אמן שזה חדר מקביללל
עוד לא הייתי בכלל בחדר בריחה של ממלכה במבחן🤧

• הוסף לסימניות
איזה מחירים...
קלאסי לחדר בריחה כזה?
(כלומר חדר בריחה לא חרדי אני מבין יש כאלה ברמה והפקה מטורפת..)
1758798647364.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה