- הוסף לסימניות
אם לא צריך לבכיר את הספרים - אז כנראה שזה לא כ"כ מעניין דוקא בגלל התוכן של החדר/ספר,ממליצה בחום
לא צריך להכיר את הספרים
חוייה מעניינת מאוד. בקבוצה גדולה עולה 90 לכל אחת במקום 120 שווה ממש.
זה כבר לא מגרה לי כל כך...
אם לא צריך לבכיר את הספרים - אז כנראה שזה לא כ"כ מעניין דוקא בגלל התוכן של החדר/ספר,ממליצה בחום
לא צריך להכיר את הספרים
חוייה מעניינת מאוד. בקבוצה גדולה עולה 90 לכל אחת במקום 120 שווה ממש.
לא שזה לא קשור לעלילה, אלא שיש שם סרטון הסבר (לפי מה שהבנתי מהנושא)אם לא צריך לבכיר את הספרים - אז כנראה שזה לא כ"כ מעניין דוקא בגלל התוכן של החדר/ספר,
נכון שזה כבר לא כ"כ מגרה.אם לא צריך לבכיר את הספרים - אז כנראה שזה לא כ"כ מעניין דוקא בגלל התוכן של החדר/ספר,
מתאים לכל המגזריםהאם מתאים רק למשפחה חרדית או גם לאוכלוסייה דתית?
זה נכון.חוץ מזה שהם כיערו את איסתרק לגמרי - חוצפה!![]()
www.prog.co.il
ואו אלופות!לקח לנו שעה ו6דקות בלי רמזים!!!
אם הם בענין של חויה מאתגרתהאם לבחורים זה מעניין??
יש חדר אחד שנראה כמו מערת שדים,
ברצינות... הם לא היו מסכניםבחלק האחרון אני למשל ממש פחדתי לעשות טעויות מחשש שמשהו יתפוצץ...
בלי ספוילריםלא נקרא מפחיד!!
תהנו, כל הכיף זה לצרוח!
אני הייתי שם, ואני די פחדנית וזה לא היה מפחיד כ"כ
נכון, אבל הוא מפחיד רק בהתחלה... זה הכיף
ברצינות... הם לא היו מסכנים
חוץ מזה שלא אמור להתפוצץ שום דבר בלי שהשחקנים מפעילים אותו, כך שיכולת לדעת
קיצער מומלץ בחום!!!!
מי שהיה שם, ראיתם מה באמת היה הפיצוץ? נכון זה חמוד?
בטח שלא...ברצינות... הם לא היו מסכנים
חוץ מזה שלא אמור להתפוצץ שום דבר בלי שהשחקנים מפעילים אותו, כך שיכולת לדעת
הכנסתי בספוילר.בלי ספוילרים!!
אבל כשהייתי 'בתוך' זה - די חששתי...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים