האם הסתדרתם? כי אני גם רוצה לעשות חדר בריחה לתכנית עבור בת מצווה. אולי אקנה ממךלצורך בניית תוכנית בת מצוה
חדר בריחה מקוון
דרושה בעלת ראש גדול לכתיבת צופנים וקודים
וכן מתמחה בבניית חדרי בריחה מקוונים
תודה
אני עשיתי לילדה שלי תוכנית שמשלבת מסך ומישחק מפעיל, יש בסיס של תוכנית, אך היא מתאימה את זה בהתאם לקהל היעד שלך וגם משלבת מיתוג אישי של הילדה במהלך התוכנית. התוכנית נותנת מסרים עוצמתיים וחווייתיים במהות בת המצווה. זה היה פשוט מהמם!!! מצחיק ומהנה את כל הגילאים. מי שרוצה, ניתן לעשות את זה גם בגירסה שמתאימה למשתתפים בנים. בגלל שזה עדיין בהשקה היא לקחה לי 300 על הבסיס+ 50 על ההתאמות. מי שרוצה, זה המספר: 052-7648354האם הסתדרתם? כי אני גם רוצה לעשות חדר בריחה לתכנית עבור בת מצווה. אולי אקנה ממך
חדר בריחה לא מקוון שעשית לבת מצוהאני עשיתי לילדה שלי תוכנית שמשלבת מסך ומישחק מפעיל, יש בסיס של תוכנית, אך היא מתאימה את זה בהתאם לקהל היעד שלך וגם משלבת מיתוג אישי של הילדה במהלך התוכנית. התוכנית נותנת מסרים עוצמתיים וחווייתיים במהות בת המצווה. זה היה פשוט מהמם!!! מצחיק ומהנה את כל הגילאים. מי שרוצה, ניתן לעשות את זה גם בגירסה שמתאימה למשתתפים בנים. בגלל שזה עדיין בהשקה היא לקחה לי 300 על הבסיס+ 50 על ההתאמות. מי שרוצה, זה המספר: 052-7648354
לצורך בניית תוכנית בת מצוה
חדר בריחה מקוון
דרושה בעלת ראש גדול לכתיבת צופנים וקודים
וכן מתמחה בבניית חדרי בריחה מקוונים
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים