דרוש מידע חדר בריחה נקי ולא מפחיד, בירושלים

• הוסף לסימניות
יש חיה כזו?
אני מחפשת חדר בריחה לנערות:
*בירושלים
*נקי
*לא מדי מפחיד
אשמח לשמוע שמות, מחירים, סגנון, מיקום וכו'
תודה ענקית על כל תגובה!!

• הוסף לסימניות
מחיפוש באתר העליתי את השמות הבאים, מה דעתכם?
אשמח לשמוע!!

*תעלומה במשרדי הפארק
*איום חד משמעי
*הבריחה מהכלא
*שוד המאה
*המקרה המוזר
*שבויי המבצר
*המרוץ למיליון

• הוסף לסימניות
מחיפוש באתר העליתי את השמות הבאים, מה דעתכם?
אשמח לשמוע!!

*שוד המאה
היינו 3 היה ממש נחמד! נקי. לא מפחיד. עונה על מה שאת מחפשת-
מה שכן הוא לא קשה במיוחד אבל יש בו דברים מגניבים.

• הוסף לסימניות
*אימפריית הפשע
מכירים? איך הוא?

• הוסף לסימניות
באריסטובולוס (ליד יפו), יש שני חדרים באותו מתחם - המקרה המוזר ו-דון פבלו.
שניהם מהממים, מבחינת התפאורה, החידות, האוירה ובעצם הכול... ו-לא מפחידים.
ממליצה בחום!
מבחינת העלות - בסביבות 90 עד 120 לאחת - תסתכלי באתר.
תעלומה במשרדי הפארק גם חלומי - אבל קצת יותר נוטה למפחיד (יחסית לשניים הראשונים).

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שתעלומהבמשרדי הפארק מפחיד, יש שם חדר אחד שטיפה אמור להפחיד, חשוךכזה... אבל לא מעבר...
הייתי גם שם וגם במקרה המוזר, שניהם מהממים

• הוסף לסימניות
תודה על כל תגובה!
עזרתם לי מאד!!

• הוסף לסימניות
המקרה המוזר ודון פבלו מותאמים לנשים חרדיות- ביניהם גם מבוגרות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה