חדר הממ"ד שלי

• הוסף לסימניות
חדר ממ"ד בוילה העתידית של ריקי רכניצר

קבצים מצורפים

• room_catom1.jpg
    KB 733.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
עם כזה ממד יושבים ומחכים לאזעקות...:)

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שבסיור בבית, הסלון והממ'''ד ישתלבו .

• הוסף לסימניות
יפה,
השולחן נראה לי מידי מבריק, וגם הנוף בחלון נראה תמונה יותר מאשר נוף...

• הוסף לסימניות
נראה התחלה מבטיחה!!! הצבעים יוצרים חגיגה נעימה לעין! זה לא סלון??? ממ"ד ,בטוח? בכל מצב המון בהצלחה;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב שקרקה;1644591:
נראה התחלה מבטיחה!!! הצבעים יוצרים חגיגה נעימה לעין! זה לא סלון??? ממ"ד ,בטוח? בכל מצב המון בהצלחה;)

ממ"ד בוילה ענקית, יש מקום.
ובזמן של מלחמה זו חגיגה , לא?
מנסיון , אשדודית.

• הוסף לסימניות
אני סקרן לראות כבר את השירותים.. :D

• הוסף לסימניות
וואו ריקי מהמם!!!

• הוסף לסימניות
התחלת להפגיז....

• הוסף לסימניות
ריקי ר העלתה,
ואני מנבאת ממש שזו ריקי רכניצר.
נשמע לכם הגיוני?
:D:D

• הוסף לסימניות
הכי אהבתי את הטלפון... שנות אלפיים לגמרי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה