- הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1441860:נושא מקסים
חיתוך ותאורה, ככה ככה.
בתאורה מה שמפריע לי זה ההצפה של האור, אין מספיק תאורה כיוונית.נכתב ע"י msphoto;1441864:תאורה - זה מה שהיה ניתן לגנוב בשטח.. (ולא שהיא כזו גרועה..)
חיתוך - נמק ופרט בבקשה
נכתב ע"י קקטוס;1441866:בתאורה מה שמפריע לי זה ההצפה של האור, אין מספיק תאורה כיוונית.
בחיתוך מפריע השטח המת משמאל, (גם לא ברור לי על מה הפוקוס אמור להיות.. על הספרים או על הראש?)
נכתב ע"י פלאפון;1442159:הצחקתם אותי......
נראה שלקחו שולחן בבית שמו עליה מספר ספרים :תהילים , סידור וכו'
הניחו פרחים ראש בובה להשלמת המערכה ופשוט צילמו.......
מחילה ממאיר שבח אם גיליתי.
אבל תמונה מקסימה.
נכתב ע"י סתם;1442173:לא, לא זה נראה ממש טבעי.. וזה יפה
אצל משפחה כזאת מחליפים לפאה/מטפחת לאחר החדר ייחוד
וכל החפצים מסביב הם קשורים לחופה שהיתה (כיפת אדמו"ר וגארטל שהם לובשים כענין בחופה)
כתבנו ביחד![]()
נכתב ע"י nothing;1441923:הספר כולל את מנהגי בעלזא בענייני נישואין ושידוכים, של הרב ברוך מרדכי קופרשטיין. לא מדובר בספר של הבוטשאטשי על גיטין.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים