חדר ילדים בעבודה

• הוסף לסימניות
אם אפשר משוב נראה לי שמשו חסר שם חוץ מכמה פריטים פה ושם שעדיין לא במקום

תודה ;)

קבצים מצורפים

• room_012.jpg
    KB 550.3 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
זה נראה מקסים...

• הוסף לסימניות
הלוואי על הילדים שלי כזה חדר.. מושקע ברמות.
רק הוילון והנוף מהחלון לא נראה הכי טבעי אבל יכול להיות שאני טועה.

• הוסף לסימניות
הי, יש לי את השטיח הזה! עשית אותו מוושלם
משהוא בידית של הקורקינט נראה לי לא הגיוני ביחס לגודל

• הוסף לסימניות
הרצפה קצת מבריקה מידי בשביל חדר ילדים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים אדריכל;1479275:
הרצפה קצת מבריקה מידי בשביל חדר ילדים...
בדיוק מה שחשבתי, מה ש"חסר" לך זה אולי כמה כתמים...;)
הנוף מהחלון זה שמיים לעת ערב?

• הוסף לסימניות
להוריד טיפה את השתקפות של הריצפה, שיהיה קצת יותר מאט.

• הוסף לסימניות
אחלה.. תודה לכולם אני ישפר ואעדכן אי"ה

• הוסף לסימניות
יפה מואד!

זה נישה מוגבהת במקום של השולחן והכיסאות?
אם כן, נראה ממש מפחיד ומועד לפורענות.

• הוסף לסימניות
מברוק עליך בובל'ה, השידה מעט ריקה ובוגרת מידי לחדר ילדים תוסיף מעט צבע, או תשנה את הלבן לגוון יותר עליז וחי.:pב)המיטה דומה לפלסטיק ולא לעץ ג)הכסאות גם הם פלסטיקיים ואין פרופורציה בין המשענת למסעד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה