התייעצות חדר ילדים בצבע אפרסק/צביעת קירות באפקט מעניין

• הוסף לסימניות
התחלתי לתכנן את חדר הבנות שלי.
חושבת ללכת על כיוון של ריהוט שמנת ואלמנטים בגוון אפרסק, לא חזק מדי.
אשמח לשמוע אם יש כאן מישהי שעשתה חדר כזה,
כי מקצת חיפושים שעשיתי- לא כ"כ הצלחתי למצוא אלמנטים בגוון הזה.
כמו כן, אשמח לקבל רעיונות (לא רק מפינטרסט, מחדרים הקטנים והמנוצלים שלנו...) איך אפשר לגוון בצביעת הקירות.
ראיתי אפשרות של חציית הקיר לשתיים ע"י קרניז, ולשים טפט או צבע באחד החלקים,
אשמח לקבל עוד רעיונות,
וכמובן אם אפשר---תמונות.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי ומהרבה ידע ואהבה לנושא ההום סטיילינג ועיצובי חדרים
צבע אפרסק לא מידי נמצא בשלל האקסזוריס
מה שלא תעשי אפשר בקיר של המיטה לחלק ל-3 משולשים לא שווים ע"י 2 קווים ולצבוע אחד לבן אחד אפור בהיר ואחד אפרסק או כל צבע אחר

• הוסף לסימניות
מה שלא תעשי אפשר בקיר של המיטה לחלק ל-3 משולשים לא שווים ע"י 2 קווים ולצבוע אחד לבן אחד אפור בהיר ואחד אפרסק או כל צבע אחר
כן...הספקתי לראות בקצת חיפושים שלי...
אבל זה הצבע היחיד שאני מתחברת אליו לעת עתה לחדר בנות,
נחפש ונחפש עד שמקווה למצוא....
בקשר לצביעה,
את שתי הקירות האחרים להשאיר חלק?
ואם הצביעה היא בקיר של המיטה אז לפחות שליש ממנה לא רואים?

• הוסף לסימניות
אז ככה
טפט לא מלכתחילה ממליצה לך
היה לי בחדר בנים כמה שנים בחצי קיר התחתון הכל מתקלף ונראה מאד לא יפה אחרי פחות משנה כבר, עכשיו קילפנו את זה וצבענו בצבע
יש לי חדר בנות קטן של 2 בחורות ששם עשיתי טפט בקיר אחד של המיטה אז זה כבר הכי ב בחשבון אבל גם הוא מתקלף עם הזמן בין טפט לטפט בחיבורים שלו וזה מאד מעצבן כי זה דבר שעלה יקר
והתכוונתי לצבוע ככה ושאר הקירות לבנים

1.jpg

• הוסף לסימניות
אז ככה
טפט לא מלכתחילה ממליצה לך
היה לי בחדר בנים כמה שנים בחצי קיר התחתון הכל מתקלף ונראה מאד לא יפה אחרי פחות משנה כבר, עכשיו קילפנו את זה וצבענו בצבע
יש לי חדר בנות קטן של 2 בחורות ששם עשיתי טפט בקיר אחד של המיטה אז זה כבר הכי ב בחשבון אבל גם הוא מתקלף עם הזמן בין טפט לטפט בחיבורים שלו וזה מאד מעצבן כי זה דבר שעלה יקר
והתכוונתי לצבוע ככה ושאר הקירות לבנים

צפה בקובץ המצורף 753618
תודה על הפירוט.
התכוונת לצבוע רק מעל המיטה?

• הוסף לסימניות
זה נקרא משולשים בכל הטווח שמעל המיטה כמו בתמונה

• הוסף לסימניות
לא בקירות אקסזוריז אלא בכל החדר את מוסיפה את הצבע אפרסק
במצעים, בפח קטן, בדברים על השולחן כתיבה, אהיל, וילונות אם את שמה וכו
המילה הנכונה היא לא "חיוור" אלא מראה נקי ואסטטי מאד לטעמי האישי

• הוסף לסימניות
עם ריהוט שמנת ואלמנטים אפרסק, לדעתי את צריכה קיר אוירה דומיננטי והשאר בשמנת.
דומיננטי אני מתכוונת מאד - בסגנון שהעלתה @רידי .
חשוב לבחור קיר חלק, כמה שפחות שקעים / מאווררים / מזגן / חלון.
רעיונות:
אפשר צורות גאומטריות, פסים לרוחב, שבלונה של אלמנט מסוים.
אפשר גם פשוט לקחת את אחד האפקטים של טמבור.
קרניז עם טפט תחתון זה מדהים, אבל לדעתי פחות מתאים לחדר בנות צפוף כי את החלק התחתון אני מאמינה שפחות יראו בגלל מיטה / מכתבה.

• הוסף לסימניות
גמני שאפתי לגווני חדר באפור ובאפרסק וגיליתי שאין כמעט אקססוריז בגוונים אלו, ירדתי מהרעיון
לבסוף הלכתי על צבעים יותר בנאלים אבל כל יצירה שמגיע מבית הספר וכל מתנה שמקבלים ליומהולדת יכולה להשתלב.

• הוסף לסימניות
גמני שאפתי לגווני חדר באפור ובאפרסק וגיליתי שאין כמעט אקססוריז בגוונים אלו, ירדתי מהרעיון
לבסוף הלכתי על צבעים יותר בנאלים אבל כל יצירה שמגיע מבית הספר וכל מתנה שמקבלים ליומהולדת יכולה להשתלב.
מקווה לא להתייאש....
אשמח לשמוע מה כן מצאת,
ומקסימום אני אעשה דברים בשיטת DIY...

• הוסף לסימניות
עם ריהוט שמנת ואלמנטים אפרסק, לדעתי את צריכה קיר אוירה דומיננטי והשאר בשמנת.
דומיננטי אני מתכוונת מאד - בסגנון שהעלתה @רידי .
חשוב לבחור קיר חלק, כמה שפחות שקעים / מאווררים / מזגן / חלון.
רעיונות:
אפשר צורות גאומטריות, פסים לרוחב, שבלונה של אלמנט מסוים.
אפשר גם פשוט לקחת את אחד האפקטים של טמבור.
קרניז עם טפט תחתון זה מדהים, אבל לדעתי פחות מתאים לחדר בנות צפוף כי את החלק התחתון אני מאמינה שפחות יראו בגלל מיטה / מכתבה.
החדר שלי הוא 3.1 על 3.7
הקיר הקטן יותר הוא של המיטה,
ועוד שתי קירות של ש.7 יחסית די חלקים, בלי חלונות, ארונות וכדו'.
האם זה לעניין לצבוע רק את אחד מהם?

• הוסף לסימניות
אולי תוכלי לצבוע אביזרים בעזרת ספריי צבע\
כשאת בוחרת אביזר - תבדקי אם הוא מתפרק/נוח לצביעה עם ספריי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה