חדר ילדים חלומי למדי - דמיון שהפך למציאות >

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם זה קשור לפורום ציור או לפורום שיפוצים או סתם לאיש את רעהו, תקטלגו לבד.
בכל אופן, היה לי חדר ילדים מכוער לחלוטין. דמיינתי להפוך אותו למשהו קצת יותר ידידותי לסביבה, אבל בלי להוציא כמעט מזומנים, יען כי אף דודה לא הורישה לנו כסף :) וגם סתם כי אין סיבה לבזבז...
החומרים​
:
ארון 4 דלתות בגווני קוניאק סלמון וידיות מתכת - ירושה מהשוויגער
3 יחידות של כוורת בגווני לבן ירוק - ירושה מהדודה
מיטה בגוון שמנת ומזרנים חומים
קיר מקושקש במיוחד.​

קבצים מצורפים

• הדמיה לחדר שלם עותק.png
    KB 90.1 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
והנה התוצאה:

קבצים מצורפים

• קיר מרכזי (2).png
    KB 424.6 · צפיות: 48
  • מיטה פלוס פינה.png
    KB 428.3 · צפיות: 41
  • קיר פלוס ארון (1).png
    KB 493.5 · צפיות: 37
  • קיר צדדי.png
    KB 469.6 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
מקסים, כל הכבוד על היצירתיות!

• הוסף לסימניות
יצא לכם מהמםם!!! הלוואי עלי חדר כזה..רק שאצלינו אין בדיוק קירות ריקים שאפשר לצייר עליהם..

• הוסף לסימניות
כבר חשבתי שאת עושה הגרלה סינית... :)

יצא מדהים!!!

• הוסף לסימניות
חתיכת פרוייקט, יצא יפהפה, כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
מדהים.... אין מילים!!!

• הוסף לסימניות
יצירתי במיוחד!

• הוסף לסימניות
מדהים!
גם לי יש חלום כזה...
אפשר לשאול באילו חומרים השתמשת לצביעת עץ, מתכת, ועל הקיר, שבלונה?
וכמה עלה לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי456;1175234:
מדהים!
גם לי יש חלום כזה...
אפשר לשאול באילו חומרים השתמשת לצביעת עץ, מתכת, ועל הקיר, שבלונה?
וכמה עלה לך?
את הקיר צבעתי בצבע לבן רגיל של טמבור, על בסיס מים. גוונתי במגוונים כדי לקבל את הגוון שרציתי.
לצביעת העץ - מרחתי על העץ מדלל טינר, ואחר הייבוש הסופי צבעתי באותו צבע בו השתמשתי לצביעת הקיר, אבל נראה לי שזה לא יחזיק מעמד לאורך ימים. הייתי צריכה לבחור בצבע מסוג אחר.
דווקא על המתכת עושה רושם שהצבע נקלט. מרחתי גם לקה מעל שכבת הצבע הבסיסית.
את הפרפרים ציירתי בעזרת שבלונה, אבל את כל הגימורים עשיתי במכחול דק.
כמה עלה לי? בסביבות 300 ש"ח. לא כולל עוזרת :rolleyes:

• הוסף לסימניות
הכי מיוחד פה שהצלחת להפוך חדר ירושות לחדר יפיפה.

• הוסף לסימניות
ווואווו

• הוסף לסימניות
פשוט יצירתית!
תוצאה עם המון חן וקסם!
כיף לבנות שלך

• הוסף לסימניות
ויש גם ערסל לבובות.
עוד לא תליתי אותו במקום המתאים, אבל בינתיים אני משאירה לכם לנחש ממה הוא עשוי.

קבצים מצורפים

• IMG_0923.png
    KB 819.4 · צפיות: 34

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה