מידע שימושי חדר ילדים לשנה שנתיים, איפה לקנות (בני ברק)?

• הוסף לסימניות
אני גרה בבני ברק ונכנסת לדירה שכורה לתקופה של שנה שנתיים, ואני צריכה לקנות חדר ילדים הכי זול וחמוד
וממש לא בא לי לסחוב אותו לדירה הקבועה שם אני רוצה רהיטים מנגר איכותיים ומותאמים למידות,
איקאה הוא הכי זול או שיש יותר זולים?
למשהו יש המלצה לחנות זולה בבני ברק עם ריהוט נוח שמחזיק מעמד בערך שנתיים (לפחות...)

• הוסף לסימניות
איפה אפשר בלי אינטרנט בבית (וגם זה של ההורים שלי, חסום לכל האתרים חוץ מפרוג...;))

• הוסף לסימניות
יד 2 פתוח בנתיב.
וגם אני ממליצה על יד2, ואולי אפילו ב"אגורה " - בחינם.

• הוסף לסימניות
אני בכל אופן מעדיפה יד ראשונה למשהו יש המלצה?

• הוסף לסימניות
חברה קנתה ב1000 שקל מיטה פלוס מיטת חבר וארגז מצעים של קודקוד רהיטים דרך וואלה שופס

• הוסף לסימניות
לי יש ריהוט לחדר ילדים יד 2 מהמם ואיכותי (וכמובן זיל הזול).
אבל ארון לדעתי פחות מוצלח יד 2- כי הפירקו וההרכבה החוזרת די הורסים אותו.

• הוסף לסימניות
יש אתרים שמוכרים ארונות מסיבית. פשוטים אבל בלי תזוזה הם בסדר גמור ויש כל מיני מפרטים חמודים.
יש לי 2 כאלה בבית, ואני ממליצה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא שמתי לב לפרטים
בבני ברק
ללא אינטרנט

יש בחנות הום טופ.
ר''ע אזור דובק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה