חדר ילדים - מה עדיף?? אשמח לשמוע חוות דעת

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת איך לסדר מדפים מעל השולחן, שיהיו רק מעל השולחן או גם מעל השטח של הארגז מצעים? זה אמור להיראות משטח אחד חלק ...
לא צריכה הרבה מדפים, רק כמה מדפים יפים לספרים. (עוד מחפשת רעיונות למדפים מעוצבים, אבל כמה בודדים. זה חדר בנים, לא בנות)

• הוסף לסימניות
תחפשי השראות באתרים של מעצבות, או בפינטרס.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הייתי עושה מדפים רק מעל הארגז
מעל המכתביה הייתי משאירה ריק למראה נקי יותר
אבל זה ענין של טעם אני לא מעצבת

• הוסף לסימניות
מצטרפת לדברי @ר גן עדן
האופציה הראשונה מצויינת.
כניסה לחלל מרווח ונעים, המיטה בצורה כזו מול הפתח נראית מאד יפה, תשימו עליה כמה כריות וכד'.
ארון נגיש, לא חוסם את החלל ולא מעמיס.
שולחן כתיבה מרווח ויציב עם מרווח נוח לעבודה. שולחן מתקפל זה דיעבד, פתרון לחללים קטנים או כשהשימוש מועט.

• הוסף לסימניות
איך הייתם עושים גב מיטה? לאורך המיטה + הארגז מצעים או רק לאורך המיטה?
מתכננת לעשות גב מיטה על הקיר, פלטה של פסים לאורך או בריפוד או בצביעה בתנור. יותר יפה על כל הקיר עם הארגז או שלא קשור לצרף את הארגז?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה