נספח לאתגר חדר ילדים מעוצב • אתגר 67

• הוסף לסימניות
אפשר נגיד חדר של ילד שאוהב פסטה ?
או שחייבים דוקא סגנון כמו בדוגמאות

• הוסף לסימניות
אפשר...
כל סוג של קונספט שעולה לכם בראש

• הוסף לסימניות
לא כתבתי בכללים אז אני לא יכולה לדרוש...
אבל עדיף ממש חדר ילדים שיכול להיות במציאות!!
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
@RGS תודה, לעונג היה לי לתרום מתחומי ;)

ועכשיו שאלה :) מותר שיהיו דמויות בתמונה?

• הוסף לסימניות
הייתי חייבת עוד קצת...
תודה! אתגר מהמם!
Designer (18).jpeg

• הוסף לסימניות
@חיפושית:)
איזה מתוק, האם עדיין ישנים בעריסה? :)

מיטת תינוק :),
תארתי לו מיטת נוער ומיטת תינוק, ניסיתי המון פעמים, ניסוחים ודיוקים שונים, יצא המון דוגמאות
בכל אחד כשל אחר....
החלטתי ללכת על זה.
נגיד עם העיניים של הידלים לא נראות טוב, אבל המיטות כמו שבקשתי... הפוסטר יותר תופס את העין...

• הוסף לסימניות
יש חדרים שהקונספט שלהם והביצוע מדהימים, אבל לא נראה לי שהיה כיף לילדים לישון שם יום יום. זה מלהיב בהתחלה אבל אח"כ מעיק. אולי קודר מדי, אולי עמוס מדי וכד'.

• הוסף לסימניות
תקשיבו הפגזתם!
בהתחלה אמרתי, לא פייר שאני אשתתף אבל התעליתם מעל עצמכם! אני לא מצליחה להתחרות :)

• הוסף לסימניות
@ה. בקר החדרים שהעלית באתגר הם בול אני!!! אהבתיייייי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה