אין כזה דבר... (מנסיון)נכתב ע"י גביניה;1427934:המיטות מהסוג הזה עולות בערך 5000 ש"ח. אני קניתי דגם של מבצע ב3600(שלישיה+ארגז מצעים)
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1427904:גם אני מתענינת עליהם האם הם עושים גם גודל לא סטנדרט? מחיר נורמלי או גבוהה מאד?
נכתב ע"י golea;1438029:לפני שבועיים נכנסתי לחנות שמכרה מיטות משכל לפי ידיעתי, וביקשתי לברר על מיטת נוער של משכל. המוכרת אמרה לי: למה משכל? אמרתי לה: איכות! אמרה לי: אנחנו הפסקנו למכור אותם היות והם כבר לא מייצרים מעץ מלא, והם מרמים את הלקוחות שבטוחים שזה עדיין עץ מלא! אנחנו עם פנים ללקוח, ולא מוכנים למכור מוצר לא מספיק איכותי!.
יש אמת בדברים? עוד מישהו שמע?
נכתב ע"י golea;1438029:לפני שבועיים נכנסתי לחנות שמכרה מיטות משכל לפי ידיעתי, וביקשתי לברר על מיטת נוער של משכל. המוכרת אמרה לי: למה משכל? אמרתי לה: איכות! אמרה לי: אנחנו הפסקנו למכור אותם היות והם כבר לא מייצרים מעץ מלא, והם מרמים את הלקוחות שבטוחים שזה עדיין עץ מלא! אנחנו עם פנים ללקוח, ולא מוכנים למכור מוצר לא מספיק איכותי!.
יש אמת בדברים? עוד מישהו שמע?
נכתב ע"י ADR;1427982:ותקחו בחשבון שהמיטות מאוד מאוד כבדות וקשה להוציא ולהכניס את המיטות התחתונות
(הילדים שלי בני 5 ו4 לא מצליחים להזיז את זה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים