חומרים חדר ילדים פורמייקה משולב עץ מלא

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות חדר ילדים מעוצב בנגרות פרטית, מתבלטת מאד לגבי חומרים חשבתי לעשות שלמטה יהיה פורמייקה אפשר גם פורמייקה כמו אקריל או ננו, ולמעלה החלק היותר מיוחד יהיה מעץ מלא... בגלל שאין לי כח שאחרי כמה שנים יראה נורא..
אמרו לי שזה לא יראה טוב השילוב ביחד.
אשמח לעזרת המומחיות פה האם שילוב לא נראה טוב האם כדאי רק עץ מלא או רק פורמייקה
@רותי וינברג @תהילה ישכיל @תמר רנד @לאה קשמן @שיפי פוקסמן @פרי ולס
תודה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות חדר ילדים מעוצב בנגרות פרטית, מתבלטת מאד לגבי חומרים חשבתי לעשות שלמטה יהיה פורמייקה אפשר גם פורמייקה כמו אקריל או ננו, ולמעלה החלק היותר מיוחד יהיה מעץ מלא... בגלל שאין לי כח שאחרי כמה שנים יראה נורא..
תודה
מה בעצם את רוצה להשיג בדוגמת העץ מלא שתיהיה למעלה?

• הוסף לסימניות
אם אני ירצה עיטורים, האמת שחשבתי לעשות גם חלק מעוגל אבל הבנתי שכן אפשר גם בפורמייקה לעשות עיגולים זה נכון?
גם ברור ששליפלק נראה יותר מיוחד השאלה מה נשאר לטווח הארוך יותר מיוחד

• הוסף לסימניות
אם אני ירצה עיטורים, האמת שחשבתי לעשות גם חלק מעוגל אבל הבנתי שכן אפשר גם בפורמייקה לעשות עיגולים זה נכון?
דלת היא תמיד מ MDF צבוע או מחופה פורמיקה/אקריל וכל מה שתרצי...
מעוגל בהחלט אפשרי מפורמיקה

תעלי תמונה של השראה שחשבת... נכוון אותך

• הוסף לסימניות
תודה
כשאת כותבת "עץ מלא" את מתכוונת באמת למראה העץ הטבעי, האמיתי?
כי לפי דבריך, נראה שהרצון שלך בגילופים/עיטורים מסגרות מה שלא מחייב בכלל עץ מלא שזה יקר מאד,
אלא מספיק mfd צבוע. המראה שמתקבל אינו עם טקסטורה ומראה של עץ, כי הצביעה היא אטומה.

• הוסף לסימניות
טעות שלי - התכוונתי צבע בתנור, סתם כי אומרים שזה רגיש מאד ונהרס לכן לא ידעתי אם כדאי

• הוסף לסימניות
טעות שלי - התכוונתי צבע בתנור, סתם כי אומרים שזה רגיש מאד ונהרס לכן לא ידעתי אם כדאי
צבע בתנור כוונתכם לשלייפלאק שזו צביעה עם צבע אטום, עץ לא צובעים בתנור.
לעצם העניין - לדעתי תתמקדו קודם באיזה סוג עיצוב אתם רוצים ובאיזה מיקום ואז יהיה ניתן לדון האם אפשר/ניתן/רצוי לעשות אותו מפורמייקה או משלייפלאק.
באופן כללי, פורמייקה אכן יותר עמידה, אך לשלייפלאק יש dימור יפה יותר משמעותית (וגם יקר יותר). אם השלייפלאק יהיה במיקום לא מידיי רגיש (היינו שאין סיבה שיקבל מכות ושריטות) אז גם בעיית העמידות לא קיימת.

• הוסף לסימניות
לכן שאלתי אם נגיד תחתית הארון שהיא יותר רגישה תהיה פורמייקה והחזית מעליה תהיה שלייפלאק איך זה יתקבל?

• הוסף לסימניות
אם רצית מעוגל - הנה עיצוב מעוגל כל הארון פורמייקה,
עדיין באמצע הרכבה
צבע בתנור צמוד לפורמייקה - סביר להניח שיראו את הבדלי החומר
אלא אם כן זה בצבע אחר או במישור אחר

WhatsApp Image 2025-01-14 at 21.09.29 (1).jpeg

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2025-01-14 at 21.09.29.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-14 at 21.09.29.jpeg
    KB 61.3 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
אם הפרומייקה חלקה, וגם השלייפלאק חלק מאןתו צבע- לא יתקבל טוב.
אבל אם אחד מהם עם טקסטורה- יכול ללכת מצוין
אם יש ידיות אינטגרליות (שקועות) בארון פורמייקה לבן, והנגר אמר שיצבע אותם בצבע לבן - זה גם לא יתקבל טוב?

• הוסף לסימניות
@תמר רנד רק עכשיו ראיתי שענית לי - לא יודעת למה לא קפץ לי.
הארון נראה ממש מיוחד - כל הארון הוא פורמייקה?
ומה התכוונת להגיד אם זה במישור אחר - כאילו אם זה גבוה או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
אם רצית מעוגל - הנה עיצוב מעוגל כל הארון פורמייקה,
עדיין באמצע הרכבה
צבע בתנור צמוד לפורמייקה - סביר להניח שיראו את הבדלי החומר
אלא אם כן זה בצבע אחר או במישור אחר
ארון מושלם!!!
יש תמונה שלו עם כל החזיתות?
אפשר לדעת מי הנגר?

• הוסף לסימניות
הארון נראה ממש מיוחד - כל הארון הוא פורמייקה?
כן
מה התכוונת להגיד אם זה במישור אחר - כאילו אם זה גבוה או משהו כזה?
אם למשל ארון הפורמייקה בעומק 60 וארון צבע בתנור בעומק 30
אז זה מטשטש את ההבדלים
לשים אחד צמוד ממש לשני לדעתי לא כדאי, ייראו את הבדלי החומר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן

אם למשל ארון הפורמייקה בעומק 60 וארון צבע בתנור בעומק 30
אז זה מטשטש את ההבדלים
לשים אחד צמוד ממש לשני לדעתי לא כדאי, ייראו את הבדלי החומר
@תמר רנד אם יש ידיות אינטגרליות (שקועות) בארון פורמייקה לבן, והנגר אמר שיצבע אותם בצבע לבן - זה גם לא יתקבל טוב?
הפורמיקה היא 410 של פורמקס.
ועל הדרך - אם יצא לך להתעסק עם הפורמייקה הזו - מה עדיף יותר, T או B? הT לא נראה פשוט מידי?

• הוסף לסימניות
@תמר רנד אם יש ידיות אינטגרליות (שקועות) בארון פורמייקה לבן, והנגר אמר שיצבע אותם בצבע לבן - זה גם לא יתקבל טוב?
כן ייראה טוב,
אבל עדיף להשתיל את אותה הפורמייקה על הידית, פשוט בגלל שצביעה בתנור של ידיות אינטגרליות נוטה להתקלף עם השנים. תבקשי מהנדר ידית אינטגרלית עם פורמייקה מושתלת.
ועל הדרך - אם יצא לך להתעסק עם הפורמייקה הזו - מה עדיף יותר, T או B? הT לא נראה פשוט מידי?
עניין של טעם
אני יותר אוהבת את החלקים מהמגורגרים

• הוסף לסימניות
כן ייראה טוב,
אבל עדיף להשתיל את אותה הפורמייקה על הידית, פשוט בגלל שצביעה בתנור של ידיות אינטגרליות נוטה להתקלף עם השנים. תבקשי מהנדר ידית אינטגרלית עם פורמייקה מושתלת.

עניין של טעם
אני יותר אוהבת את החלקים מהמגורגרים
תודה!
נראה לי שכמעט כולם יותר אוהבים את החלקים,
השאלה אם בחלק הטביעות אצבע לא בולטות? במיוחד שמדובר בארונות לחדרי ילדים?
ארון אחד מול חלון וארון בחדר שני יותר צדדי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה